De ce aleg România?

modelmic

Aleg România acum și mereu! Și am multe motive pentru a o alege cu toată inima!

Aleg România pentru că aici îți poți trimite copiii la școală fără teama că vine copilul acasă și îți spune că sunt 50 de identitari de gen. Și că are libertatea de a alege încă dinainte de a-și asculta instinctele firii.

Aleg România pentru că aici deși tehnologia a avansat aproape pe tot globul pământesc, măcar aici, la școală copii învață să scrie cu stiloul pe foaie, iar la matematică știu să scrie cu creionul.

Aleg România pentru că aici, conceptul de familie încă este viu și ne este insuflat încă de la vârste fragede, iar libertatea ne-o dă credința!

Aleg România pentru că aici încă se poate trăi simplu și frumos, încă nu suntem de tot spălați pe creier și deocamdată conștiința fiecăruia este ghidată în mare măsură de inima proprie, ci nu de sistem.

Aleg România pentru că și aici poți face ceva bun în viață, poți crește profesional, poți studia și poți să îți împlinești vocația!

Aleg România pentru că aici încă pot merge la toaleta de femei fără să vină un bărbat și să spună că el astăzi se simte femeie, iar mâine girafă sau orice altceva.

Aleg România pentru că încă este firesc să ne adresăm cu apelativul: ,,doamnelor și domnilor”, fără ca cineva să se simtă jicnit pentru că se consideră altceva.

Aleg România pentru că încă se păstrează tradițiile, în unele comunități chiar cu sfințenie, încă nu ne-am vândut sufletul și valoriile acestui curent numit modernism care în alte țări este atât de puternic implementat încât a devenit periculos să spui ce gândești.

Aleg România pentru că aici încă-i mama-mamă și tata e tată, nu ca în alte părți în care proprii tăi copii aleg cum să te cheme.

Aleg România pentru că e țara mea, a noastră iar pentru mine nu e mândrie mai mare decât sângele de român! Așa cum e, fiecare în parte e dator să schimbe lumea începând cu el. România este o țară binecuvântată pururi sub ocrotirea maicii Domnului.

Chiar dacă nivelul de trai este mai slab, nu ne este nimeni de vină și încă nu-i târziu. Chiar și așa, drumul îngust duce spre adevarata fericire!

Codrina RAICA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Elena spune NU

    Ooo, da, uite unde se naste noul val de ultranationalisti consevatori: la Resita. Dna Codrina Raica, NU aleg Romania dvs pt ca aici e tara unde se moare cel mai des pe sosele dintre toate tarile UE, aici este locul cel mai corupt din UE, la resita se fura banii batranilor institutionalizati, unele spitale arata ca adevarate lagare. Aveti bun simt si scrieti daca primiti bani/ foloase pentru aceste mizerii de articole, dna Codrina Raica.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei