De la 1 Octombrie poți comanda online din magazinul alimentar Market Gradimex!

modelmic

O premieră la Reșița, un magazin din care vei putea comanda produse pe internet iar acestea îți vor fi livrate la domiciliu! Magazinul se numește Market Gradimex iar autor al acestei premiere este managerul Cristiana Bahan – Feieș, cea care consideră că a reușit să-și satisfacă „un proiect de suflet“. Site-ul răspunde astfel nevoilor persoanelor care un program de lucru încărcat și care pot comanda online

Site-ul pe care clienții virtuali Market Gradimex vor putea naviga și de unde vor putea comanda este marketgradimex.ro iar numărul de telefon este 0771.058.035.

Gândit pe sistemul „Tu alegi, noi livrăm“ magazinul online Market Gradimex va beneficia și de o aplicație, disponibilă pentru descărcare pe smartphone-uri în Google Play și App Store.

„Pentru că prețuim timpul oamenilor, Market Gradimex își lansează propriul site de comenzi online și livrări la domiciliu, începând cu 1 Octombrie!“, ne transmite Cristiana Bahan – Feieș, managerul care a reușit în 2016 să urce pe locul 8 în Top 100 Tineri Antreprenori SRL – D la nivel național!

Livrările la domiciliu vor fi zilnice pentru comenzile online, după următorul program orar:

Luni-Joi: 11.00 – 13.00
Luni-Joi: 16.30 – 18.30
Luni-Joi: 20.30 – 22.00

Vineri-Duminică: 14.00 – 16.00
Vineri-Duminică: 19.30 – 21.30
Vineri-Duminică: 00.00 – 01.45

Comanda minimă va fi de 100 lei la care se adaugă costul transportului de 6.99 lei iar clienții virtuali își vor putea programa comanda și livrarea din site sau aplicație la oricare din intervalele amintite mai sus. Dacă persoanele din străinătate doresc să le facă o surpriză acasă, în țară, părinților sau copiilor, comanda se poate efectua online și cu cardul la Market Gradimex.

Taxa de urgență: 25 de lei, cu livrare în maxim 30 de minute.

Mult succes și vânzări nebănuite, marketgradimex.ro.

flyer-promovare

Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


Stiri similare

1 Comentariu

  1. Onete Cumbria

    LA MULTI ANI GRADIMEX.Multi ani afacerii de succes livrari on laine,Inca o data la cati mai multi ani si la cat mai multe livrari.,Va multumim ca v-ati gandit si la cei ce nu se pot deplasa sa-si faca cumparaturile singuri.Demersul dumneavoastra nu este numai un act de comert este si un act umanitar.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei