De nervi, un reșițean a spart cu pumnul luneta unui autoturism! Chiar în centrul civic 

modelmic

Un reșițean și-a vărsat nervii pe luneta unui autoturism, în urma unui conflict cu proprietarul mașinii. Incidentul s-a petrecut chiar în centrul municipiului Reșița.

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, a apelat numărul unic de urgență 112, menționând faptul că este agresat de un cunoscut, în parcarea supermarket-ului din Centrul Civic al municipiului Reșița”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin, Marius Săndulescu.

La fata locului s-a deplasat de urgență grupa de intervenție a IJJ, care în urma declarațiilor făcute de către partea vătămată și ale martorilor, a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 69 de ani, pe fondul unor divergențe mai vechi cu tânărul, a lovind cu pumnul luneta autoturismului în care se află acesta, spărgând-o.

În situația de față au fost întocmite, de către jandarmii cărășeni, actele de sesizare a organelor de urmărire penală”, mai precizează Săndulescu.

 

WhatsApp Image 2019-01-15 at 17.46.00

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

    Nu eros rural, doar thanatos civic.
    Poate că unii cetăţeni au început spargerile pe centrul civic, fără să conştientizeze subliminala sugestie a instigatorului.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei