Delgaz Grid anunță înlocuirea conductelor de gaz pe 11 străzi din Reșița

gaz

Delgaz Grid anunță că anul acesta sunt planificate lucrări de înlocuire a conductelor și branșamentelor din municipiul Reșița, pe o lungime de circa 4 kilometri, pe străzile N.Bălcescu, Moise Groza, Lalelelor, Molizilor, Panseluței, Retezat, Bilefeld, E.Murgu, N.Titulescu și parțial A.I.Cuza, respectiv Revoluția din Decembrie.

Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”, declară Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

În comunicatul transmis de cei de la Delgaz Grid se mai precizează că anul trecut au fost modernizați peste 26 kilometri din rețeaua de gaz din județul Caraș-Severin: 23 kilometri de conducte și branșamente gaze naturale au fost înlocuiți, iar alți 3 kilometri au fost protejați catodic. Valoarea totală a investițiilor pentru modernizarea rețelei de distribuție a fost de aproape 7 milioane de lei.

Cea mai mare parte a rețelei de gaz a fost înlocuită în municipiul Caransebeș, pe o lungime totală de peste 14 kilometri în cartierul Pipirig, precum și pe străzile Calea Severinului, Balta Sărată și Țarcului. Alte două proiecte importante de investiții s-au derulat la Reșița unde rețeaua de gaz a fost înlocuită pe o lungime de 5 kilometri, alți 4 kilometri fiind înlocuiți în localitățile Marga și Vama Marga.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei