Delia și Iris, în seara marilor concerte la „Ruga de la Oraș”

modelmic

Caransebeșenii păstrează tradiția organizând în perioada 02-05 mai 2019 „Ruga de la Oraș”. Timp de 4 zile, localnicii, invitații lor, dar și vizitatorii sosiți de prin alte locuri vor avea parte de cântece și jocuri populare, spectacole folclorice, un concurs de interpretare, vernisaj de pictură, dar și de seara marilor concerte, cu Iris și Delia & Band.
Deschiderea oficială va avea loc joi la ora 10:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură „George Suru”, cu preselecția Concursului Național de Interpretare Vocală și Instrumentală ”Luță Iovită”, ediția a XXV-a.
La ora 17:00, în aceeași zi, la Galeria de Artă ”Corneliu Baba” va avea loc vernisajul expoziției de pictură ”Armonii Cromatice”, iar începând cu ora 18:00 se va desfășura Concursul Național de Interpretare Vocală și Instrumentală „Luță Ioviță”, președintele juriului fiind producătorul TVR, Elize Stan.
De asemenea, iubitorii muzicii populare vor avea parte de un spectacol de cântece și jocuri populare cu Ansamblul ”Junii Gugulani” din Caransebeș, dar și a soliștilor vocali: Ioan Surdu, Cristian Tomoni, Adrian Stanca.
Vineri, 3 mai, pe scena din Piața G-ral Ion Dragalina, de la ora 18:00 va fi Gala Laureaților Concursului Național ”Luță Ioviță”, dar și un recital susținut de solistul vocal Petrică Moise. Seara se va încheia cu un spectacol folcloric.
Sâmbătă, 4 mai, la orele 17:30 și 19:00 vor urca pe scenă ansambluri din Timișoara și Cluj Napoca.
Duminică, 5 mai, ora 13:00 va avea loc deschiderea oficială a rugii, ca de la ora 19:30 să urce pe scenă Iris și Delia & Band.
Seara se va încheia cu un foc de artificii.
Organizatorii evenimentului sunt Primăria și Casa de Cultură „George Suru” Caransebeș.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei