Demisie în Consiliul Local Reșița! Marius Bălean se vrea primar la Văliug!

modelmic

Cel care a fost într-o perioadă mână dreaptă a lui Stepanescu a demisionat ieri din funcția de consilier local pentru a candida cu forțe proaspete la Văliug.

Demisia lui Marius Bălean a fost primul punct de pe ordinea de zi a ședinței ordinare de ieri. Fostul consilier din partea PSD a luat această decizie pe motivul că dorește să-și schimbe domiciliul. Se mută la Văliug, și nu pentru natură și aer curat, ci pentru a fi contracandidatul direct al liberalului Sorin Blaga, primar în funcție al localității turistice.

„Consilierii locali și consilierii județeni pot demisiona, anunțând în scris președintele de ședință, care ia act de aceasta. Președintele propune consiliului adoptarea unei hotărâri prin care se ia act de demisie și se declară locul vacant

Hotărârea va avea la bază un referat constatator semnat de primar și de secretarul comunei sau orașului. Referatul va fi însoțit de actele de justificare”, se arată în actul normativ cu privire la demisia din CL.

După ce toate aceste demersuri au fost îndeplinite, Bălean și-a părăsit scaunul de consilier local, pe care l-a ocupat câțiva ani buni.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Nicoleta Surdei

  ” analiștilor ” , papagalilor frustrați ce se dau în stampă ” curajoși ” din spatele monitoarelor vă spui limpede : tripleta blaga-mocanu-taitelu o fi pe vreun interes ! faptul ca nu acordati credit unui tinar care a demonstrat deja ca poate, ca-i pasa, ca vrea, ca se implica… spune totul despre ” vitejia ” și ” buna voastră credință ”, prăpăgiților ! SUCCES, Marius Balean​ !!
  Proiect de milioane de euro pentru dezvoltarea cartierelor sărace din Reșița! Vezi despre ce sume e vorba!
  http://reper24.ro/proiect-de-milioane-de-euro-pentru-dezvoltarea-cartierelor-sarace-din-resita-vezi-despre-ce-sume-e-vorba/
  http://www.caon.ro/marius-balean-impreuna-putem-obtine-5-milioane-de-euro/1631841

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei