Depozit de deșeuri pe strada Bistra din Reșița! Poliția Locală a luat măsuri!

modelmic

Polițiștii locali din Reșița au amendat un bărbat care intenționa să abandoneze deșeuri provenite din dezmembrări auto pe strada Bistra din Reșița, în același loc în care au mai fost deja găsite anterior astfel de deșeuri.

„Poliția Locală Reșița continuă acțiunile de verificare și depistare a persoanelor care, în diverse locuri de pe raza municipiului Reșița, abandonează deșeuri rezultate din dezmembrări auto.

În această săptămână, pe strada Bistra din Reșița a fost găsit un depozit de deșeuri provenite din dezmembrări auto cu proveniență necunoscută.

La verificările făcute în zonă, a fost depistat un autovehicul împreună cu conducătorul acestuia, oprit pe strada respectivă, care transporta deșeuri provenite din dezmembrări auto, materiale care urmau să fie depozitate în același loc, abandonate și apoi incendiate”, precizează Alexandru Ciati, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Reșița.

modelmic

 

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 1.000 lei pentru încălcarea prevederilor HCL 69 din 2014 privind buna gospodărire a municipiului Reșița și s-a dispus ridicarea deșeurilor.

Conform lui Ciati, astfel de acțiuni de verificare se desfășoară zilnic și la acestea participă atât lucrători ai Biroului Ordine Publică, cât și cei din cadrul Biroului Inspecție și Control.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei