Deputat Luminița Jivan: „Pentru viitorul copiilor noștri voi vota DA la referendum!“

modelmic

În zilele de 6 și 7 octombrie va avea loc referendumul dedicat revizuirii Constituției în ceea ce privește definirea căsătoriei. Astfel, întrebarea de pe buletinul de vot va fi „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției adoptată în Parlament?“, iar la această întrebare se va răspunde cu DA sau NU.  Deputatul Luminița Jivan, mamă și soție, susține familia tradițională și consideră oportun referendumul care va avea loc la finalul acestei săptămâni.

„Legea de revizuire la care se referă la întrebarea „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției adoptată în Parlament?” este cea privind modificarea articolului 48 existent din Constituție în forma adoptată de Parlament, adică: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor“. Referendumul ce urmează asigură atât cererea celor 3 milioane de semnături adunate în acest scop, cât și consolidarea sfintei taine a căsătoriei dintre un bărbat și femeie prin întărirea efectelor juridice a acestei instituții.

Prin urmare, eu voi vota DA la referendum! Viitorul copiilor noștri și al țării noastre depinde de asta! Nu uitați! 6 și 7 octombrie, între orele 7:00 și 21:00!“, sună invitația la referendum și crezul în valorile familiei tradiționale ale deputatului Luminița Jivan.

#votezdalareferendum #referendumpentrufamilie

Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la [email protected], pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. daniela suparacioasa

  Felicitari Doamnei Deputat Luminita Jivan !!! Mare rusine Primarilor care au inceput sa o vorbeasca de rau Pentru ca a avut usa deschisa pentru toata lumea si mai ales pentru cei care o blameaza acum cei drept putini la numar . Va asteptam la Conducerea PSD CS . Semneaza un grup de 35 de Primari ai Judetului CS prost condus pana acum .

  Raspunde
  1. primarel oravitel

   Daniela draga ti-a trecut supararea ? Pentru ca atunci cand esti suparata spui prostii. Care 35 primari, tu stii cati primari PSD are Carasul? Bine ca nu zici ca a semnat pentru sustinerea ei chiar Mocioalca? Sau i-ai numarat si pe cei ai PNL-ului? Si pentru ce o feliciti? Ca trădează mana care a hrănit-o și pe oamenii care au făcut-o deputat, care au umblat cu ea prin judet ? Rusine să ii fie!

 2. zero

  „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor“.
  Da! Avem femeie prim-ministru, la interne, în justiţie şi in administraţie. Ne şi batem pe stradă cu jandarmeria din cauza asta. Şi ţara merge “minunat” şi ne închinăm “deciziilor” luate de femei în condiţii de egalitate şi mai ales în condiţii de PMS (Premenstrual syndrome).
  Şi dreptul femeii să fie egal cu dreptul bărbatului: standard 1 Feet = 0.3048m = nr.45.
  Că aşa ar fi vrut Tatăl Nostru să fie… “constituţia”. Greşesc? :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei