fbpx
11.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Deputații liberali Jaro Marșalic și Dumitru Rujan încurajează studenții la început de an!

Reprezentanții organizației PNL Caraș-Severin în Camera Deputaților, Dumitru Rujan și Jaro Marșalic nu au lăsat deoparte momentul important al deschiderii noului an universitar, emoția și, deopotrivă, speranța pe care au trăit-o la rândul lor, acum mai multe decenii, în prima zi a facultății pe care au urmat-o.

„Dragi studenți, vă doresc mult succes în noul an universitar. Să nu vă lipsească entuziasmul, dorința de a învăța, de a descoperi noi căi de a vă construi viitorul pe care vi-l doriți!“, a fost mesajul transmis de Dumitru Rujan cu această ocazie.

La rândul său, deputatul liberal, dr. Jaro Marșalic, fostul absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie din Timișoara, a ținut să-i încurajeze pe cai care de astăzi își încep studenția:

spot_img

„Nu pot să nu mă gândesc cu nostalgie și plăcere la anii de studenție, pe care i-am trăit și eu cu entuziasmul specific vârstei pline de speranță. De aceea, sunt cu sufletul alături de voi în acest clipe, dragi studenți și vă doresc un nou an frumos, cu distracție dar neapărat și cu spor încununat cu succes“.

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. singurele ‘realizari’ palpabile ale baietilor din poza si a prietenilor lor de la psd sunt: marirea si protejarea pensiilor speciale; marirea salariilor clientelei de partid din administratie; marirea taxelor pt cei cu jumatate de norma din privat; facturi uriase pt populatie; inflatie uriasa; rate marite la banci; legi speciale pt hoti/plagiatori; amputarea DNA si a legilor justitiei; furt si licitatii trucate(BMW de la pritenul presedintelui de la grivco); incercarea de transformare a romaniei in stat sekurist(vezi legile sekuritatii); contracte ascunse pt presa platita cu zeci de milioane de euro; etc etc!
    colitia/guvern/presedinte pe model rusia-belarus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei