Deputatul cărășean Silviu Hurduzeu susține producătorii locali!

huirduzeu

„DA, eu susțin producătorii locali!” a fost mesajul deputatului social democrat de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, prezent zilele acestea în orașul Bocșa, unde viceprimarul Mirel Pascu a redeschis piața volantă din localitate.

Salut inițiativa colegului meu Mirel Pascu de a redeschide piața volantă de la Bocșa!

În aceste vremuri tulburi, este important să sprijinim producătorii autohtoni, pentru că ei ne pot salva de la o mare criză economică!

Ajutând un producător, ajutăm economia națională, ajutăm la crearea unor locuri de muncă și implicit ne va fi mai bine!”, a declarat parlamentarul cărășean.

Alături de deputatul Hurduzeu, la Bocșa a fost prezent și primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, cei doi social-democrați profitând astfel de moment pentru a sta de vorbă cu producătorii locali.

192102923_1884449311714811_2923370894961088440_n

„Alături de Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu, am fost prezent la piața volantă de la Bocșa!  Am avut și câteva întâlniri cu producătorii locali!

Nu am văzut niciodată atât de multă revoltă generată de măsurile aberante ale acestui Guvern nepăsător!

Uniți putem susține afacerile locale și mai ales acești producători care nu-și pierd speranța, deși acest Guvern i-a uitat de tot!”, a declarat deputatul de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Cartierul Neuwerk a fost sâmbătă și duminică împânzit de producători din Banat, meșteri populari și legumicultori din zonă, care și-au expus la vânzare produsele, odată cu redeschiderea pieței volante și relaxarea restricțiilor generate de pandemie.

 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei