Deputatul Dumitru Rujan: „În 2021, economia României va avea o creştere solidă şi sănătoasă!”

r

Guvernul a adoptat luni proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021, iar marți acesta a fost transmis către Parlament.

Grupul parlamentar al PN, din care face parte și cărășeanul Dumitru Rujan, oferă un vot favorabil bugetului propus de Executiv.

Deputatul liberal Dumitru Rujan, susține că bugetul pe anul 2021 pune bazele unei creşteri economice solide și  sănătoase.

Bugetul de stat pe anul 2021 a fost construit de guvernul condus de premierul PNL Florin Cîţu, pe baze sănătoase, iar principalul obiectiv constă în impulsionarea economiei pentru reluarea creşterii economice, cu rezultate directe în creşterea nivelului de trai al românilor.

Guvernul a adoptat proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021, iar în zilele următoare, alături de colegii din Parlament, vom da un vot favorabil adoptării în forma propusă de Executiv.

Românii trebuie să ştie că bugetul pe 2021 prevede cea mai mare alocare din istorie pentru investiţii: 5.5% din PIB, adică 62 de miliarde de lei. Bugetul a fost construit pe aceeaşi filosofie ca şi anul trecut, când investiţiile au fost de 52 de miliarde de lei. Alocarea este cu 8.3 miliarde mai mult decât în 2020 când, de asemenea, am avut alocări record pentru investiţii.

Estimarea este că, în 2021, creşterea economică va fi de 4,3%, care poate ajunge chiar la 5% cu o executare corectă a bugetului. Am încredere că anul acesta economia României va avea o creştere solidă şi sănătoasă”, a declarat deputatul liberal Dumitru Rujan.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gogu

    care sunt acele investitii ??? :))) care e cresterea nivelului de trai ? ca vedem doar taieri ….. maciomen pensat habar n.are ce vorbeste , sau a vorbit si el ceva la presa . niste prostii

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei