fbpx
0.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Deputatul Dumitru Rujan: „Modernizăm magistrala CFR Craiova – Caransebeș!”

Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru modernizarea Magistralei CFR Craiova-Caransebeș a fost publicat, susține deputatul PNL de Caraș-Severin, Dumitru Rujan. Valoarea totală este de 12,5 miliarde de lei.

Secțiunea Craiova – Caransebeș străbate județele Dolj, Mehedinți și Caraș-Severin și are o lungime de 226 kilometri. Dintre aceștia, 50 de km urmează să fie dublați și vor fi construite două tuneluri.

Principalul obiectiv al lucrărilor este reabilitarea liniilor de cale ferată existente, pentru a permite viteze de circulație de 100 – 120 km/h  (pentru trenurile de marfă) și 120 – 160 km/h (pentru trenurile de călători). De asemenea, proiectul va genera noi locuri de muncă, economii la nivelul costurilor aferente trenurilor sau la nivelul costurilor de întreţinere a infrastructurii”, informează parlamentarul liberal cărășan, Dumitru Rujan.

spot_img

Investiția se ridică la 2 miliarde de euro.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Taiati pensiile speciale! Interziceti cumulul pensie speciala salariu la stat! reformati restructurati si depolitizati aparatul bugetar! Romania trebuie data in judecat la cutrea de la Haga, acuzata pt sclavagism! pensii speciale la 45-50 de ani pe carca fraierilor= sclavagism pt popor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei