Deputatul Ion Mocioalcă salută nominalizarea lui Gabriel Vlase în funcția de șef al SIE!

modelmic

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a nominalizat în funcția de director SIE pe Gabriel Vlase, a transmis astăzi Administrația Prezidențială. Reacția președintelui PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a fost una de susținere a acestei nominalizări prezidențiale. „Îl cunosc pe deputatul Gabriel Vlase, un om integru, echilibrat și a cărui competență nu poate fi pusă la îndoială. Îi doresc să ducă la îndeplinire tot ceea ce își propune în calitatea pe care o va avea pentru statul român“, a ținut să precizeze deputatul Mocioalcă.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, 14 iunie a.c., în temeiul art. 65 alin. (2) lit. h) din Constituția României, o scrisoare președinților celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcția de director al Serviciului de Informații Externe a domnului Petru-Gabriel Vlase.

Gabriel Vlase este vicepreședinte al Camerei Deputaților, coleg cu deputatul Ion Mocioalcă în Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului privind analizarea și actualizarea cadrului normativ cu incidență în domeniul securității naționale. Vlase este absolvent al Colegiului Național de Apărare, Universitatea Națională de Apărare, al Colegiului Superior de Securitate Națională, Academia Națională de Informații și doctor în științe militare și informații, Academia Națională de Informații.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei