Deputatul Ion Mocioalcă vorbește în dialect NATO intelligence!

modelmic

Comisiile pentru aparare din Camera Deputatilor si Senat, Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI si Comisia specială a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului de Informaţii Externe au fost gazdele forumului „Controlul civil asupra serviciilor de intelligence 2016-2026: provocări și alternative”, în perioada 11-12 octombrie, forum organizat în parteneriat cu Raportorul Special al Națiunilor Unite pentru viață privată.

modelmic

Președintele Comisiei pentru apărare din Camera Deputaților, Ion Mocioalcă, a deschis lucrările forumului punctând în discursul său importanța creării de mecanisme pentru un control democratic eficient.

La eveniment au participat reprezentanți ai Națiunilor Unite, Consiliului Europei, parlamentari din state membre NATO și UE și reprezentanți ai serviciilor de intelligence. „În cadrul forumului au fost prezentate practici recomandate și lecții învățate în controlul civil al serviciilor de intelligence“, ne-a declarat deputatul Ion Mocioalcă, Președintele Comisiei pentru apărare, siguranță și ordine publică din cadrul Camerei Deputaţilor.

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. pixar

    O mica gloata de escroci care conduce destinele unei tari. Asa ceva se poate intampla numai cand constiinta civica e absenta. Situatia se repeta la nivel national. Si va mai mirati ca oamenii de calitate pleaca din tara.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei