Deputatul Luminița Jivan a votat pentru o Românie a bunăstării!

modelmic

Președintele Organizației PSD Caraș-Severin, parlamentarul Luminița Jivan, s-a prezentat astăzi la urnele de vot însoțită de soțul ei, Daniel Jivan.

Luminița Jivan a votat la secția de la Școala Gimnazială „Mihai Peia” din Reșița, după care s-a deplasat la sediul de partid al organizației județene PSD Caraș-Severin, astăzi fiind o zi extrem de agitată pentru întreaga clasă politică.

La ieșirea de la urne, deputatul Luminița Jivan a declarat:

Am votat cu sufletul și inima pentru o schimbare în bine în această țară pentru că merităm un nou început!

Am votat pentru un președinte care se va implica activ în găsirea unor soluții pentru fiecare dificultate întâmpinată de români.

Am votat pentru o țară bazată pe principii creștine și sănătoase în care îmi pot crește fetițele în siguranță.

Am votat pentru un președinte care va transforma România în țara pe care ne-o dorim cu toții și căreia îi vom spune cu toții, cu drag, acasă!

Am votat cu speranța că românii nu vor mai fi nevoiți să părăsească această țară, că toți românii vor avea șansa la o viață decentă în țara lor.

Am votat pentru o țară în care cetățenii reprezintă interesul principal, nu interesele personale.

Am votat pentru o țară lipsită de ură și dezbinare între proprii cetățeni, pentru o țară în care să nu mai existe frica de a ne exprima propriile opinii politice și nu numai.

Am încredere că românii vor alege cu sufletul și cu inima un viitor mai bun, un viitor în care președintele va pune întotdeauna pe primul loc interesele lor!”

Luminița Jivan crede că fiecare vot va conta în aritmetica alegerilor de astăzi, votul exprimat de parlamentarul de Caraș-Severin fiind unul pentru bunăstarea românilor.

modelmic

Diana RADU

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei