Deputatul PNL Rujan Dumitru este încrezător în promisiunile premierului României

 

rujan

Deputatul de Caraș-Severin, liberalul Rujan Dumitru, vede luminița de la capătul tunelului în ceea ce privește ieșirea din pandemie și este convins că vaccinarea este singura soluție pentru revenirea la normal a României. Într-o postare recentă pe pagina sa de socializare, deputatul PNL l-a citat pe premierul Florin Cîțu care avansează chiar și o dată precisă pentru acest moment al revenirii la normalitate:

„Dacă vrem să ne întoarcem la normalitate și am dat această ţintă de 1 iunie – pentru că putem să ne vaccinăm până atunci cel puțin 5.000.000 de persoane – trebuie să ne vaccinăm. Este o condiție necesară pentru a putea trece mai departe. Trebuie să avem acest număr de persoane vaccinate. Nicio altă măsură nu ne ajută să redeschidem economia. Singura soluție este campania de vaccinare, să avem o campanie de vaccinare de succes. De aceea v-am spus din primul moment, lunile aprilie și mai sunt importante. Avem 8.000.000 de doze de vaccin, trebuie să beneficiem de acest lucru” – a afirmat premierul României Florin Cîțu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei