Deputatul reşiţean Ioan Benga, ,,o Inimă de Român”

ib

Deputatul reşiţean Ioan Benga, ,,o Inimă de Român

Binecunoscutul profesor reşiţean Ioan Benga, deputat în Parlamentul României, propune reşiţenilor care iubesc muzica şi poezia, un spectacol inedit cu accente lirico-patriotice intitulat generic ,,Inimă de Român”. Manifestarea care se va desfăşura joi, 13 februarie, de la ora 18:00, la Sala Lira din Govândari, se doreşte o acţiune de educaţie medical – artistică.

În program, medicul Caius Diaconescu va prezenta comunicarea ,,Diabet, nutriţie şi boli metabolice”, amfitrionul manifestării, deputatul Ioan Benga, va detalia pentru cei prezenţi,,modificările constituţiei” iar secţiunea muzicală va fi susţinută prin recitaluri artistice de eleva Giovana Ciucă, elevul Dănuţ Ghilea, interpreta şi profesoara de muzică Maria Didraga.  Vor acompania orchestra de muzică populară, condusă de prof. Ionel Bonţu şi fanfara Liceului de Arte ,,Sabin Păuţa”, condusă de prof. Adrian Roiban, Directorul Adjunct al unităţii de învăţământ amintite.

Organizatorii evenimentului sunt Liceul de Arte ,,Sabin Păuţa”, alături de Cabinetul Parlamentar al Deputatului Ioan Benga.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei