Deputatul Rujan susține implicarea primarilor cărășeni în campania de vaccinare prin centrele mobile

rujan

Parlamentarul de Caraș-Severin, Dumitru Rujan și-a arătat intenția fermă de a-și susține colegii liberali din administrațiile locale rurale în campania de vaccinare, fiind convins că de succesul acestei campanii depinde revenirea cărășenilor la o viață normală.

Partidul Național Liberal a decis implicarea aleșilor locali – în special primari, viceprimari și consilieri locali – în susținerea campaniei de vaccinare, mai ales în orașele mici și comune, unde vor fi popularizate oportunitățile vaccinării prin centrele de vaccinare mobile.

Îi voi susține pe colegii mei ca și în județul nostru campania de vaccinare să fie una de succes.

De succesul acestei campanii de vaccinare depinde renunțarea la toate restricțiile în această vară, inclusiv la măștile de protecție, și revenirea la starea de normalitate de dinaintea acestei pandemii care ne-a dat viețile peste cap”, a declarat deputatul Dumitru Rujan.

Vaccinarea anti-COVID prin centrele mobile are identificate 14 judeţe în care va demara pentru moment această etapă de vaccinare. Rând pe rând vor intra și alte judeţe, iar acolo unde există spaţii adecvate, vor fi alocate doar echipe mobile împreună cu tot ce au nevoie pentru a efectua vaccinarea în spaţiile deja amenajate.

179542226_147307734009166_4191285958444860733_n

 

Lorena POENARU

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei