fbpx
2.7 C
Reșița
marți, 31 ianuarie 23

Deputatul Silviu Hurduzeu încurajează Guvernul în privința creșterii veniturilor românilor!

Iarna dificilă care se anunță din punct de vedere al facturilor la utilități pentru români, dar și creșterile de preț ale alimentelor care compun coșul de cumpărături zilnice îl fac pe Silviu Hurduzeu să ceară decidenților din executiv urgentarea măsurilor prin care oamenii să primească o gură de oxigen.

Despre măsurile de sorginte socială care au fost puse în aplicare la inițiativa PSD și care produc deja efecte benefice, dar și despre cele care vor urma să fie întreprinse, parlamentarul de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a declarat:

Peste 170.000 de angajați au beneficiat de o creștere a veniturilor nete cu 200 de lei, după data de 1 iunie 2022, când a intrat în vigoare măsura prin care această sumă suplimentară să fie scutită de taxe, în cazul unei majorări voluntare a salariului minim.

spot_img

Măsura face parte din Programul PSD Sprijin pentru România și are în vedere sprijinirea angajatorilor din mediul privat pentru majorarea salariilor mici, astfel încât să își poată  menține angajații și să prevină exodul forței de muncă din România în actualul context economic foarte dificil.

De la 1 Ianuarie 2023, Guvernul României trebuie să aplice recomandările din Directiva Europeană privind salariul minim european, astfel încât venitul minim salarial din România să ajungă la circa 3.000 de lei/lună“, este mesajul încrezător al deputatului Silviu Hurduzeu, președintele Organizației PSD Caraș-Severin.

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. ”… a intrat în vigoare măsura prin care această sumă suplimentară să fie scutită de taxe, în cazul unei majorări voluntare a salariului minim … (1)

    ,,, de la 1 Ianuarie 2023, Guvernul României trebuie să aplice recomandările din Directiva Europeană privind salariul minim european … (2)”

    În consecință (1 + 2) ”Guvernul României trebuie să aplice” nu reprezintă o majorare voluntară (ci involuntară = trebuie) și are ca efect creșterea valorii punctului de amendă ca procent din salariul minim pe economie și desființarea scutirii de taxe la suma respectivă (majorată INvoluntar).

    De ce să nu ne furăm singuri căciula?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei