fbpx
23.5 C
Reșița
marți, 26 septembrie 23

Descinderi ale procurorilor DNA la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru creșterea Ovinelor și Caprinelor Caransebeș!

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție– Serviciul teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni privind fraudă cu fonduri europene și infracțiuni de serviciu, comise în anul 2022. Una dintre instituțiile vizate de procurorii anticorupție este chiar Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Caransebeș, despre activitatea căreia Reper24 a mai relatat și în trecut.

Citește și: La Stațiunea de Cercetare a Ovinelor și Caprinelor din Caransebeș pute a …ilegalitate

În cursul zilei de 7 iulie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții în două locații, ambele fiind sedii ale unei instituții publice situate în județul Caraș Severin.

În cauză procurorii Direcției Naționale Anticorupție beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție, Inspectoratul de Poliție Județean Timiș și Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Citește și: Acuzații de incompatibilitate la Stațiunea de Cercetare din Caransebeș!

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare“, ne-a informat Biroul de Informare și Relații Publice al Direcției Naționale Anticorupție.

Citește ș: Cercetător la SCDCOC Caransebeş, hărțuit de conducere pentru că a scos la lumină ilegalitățile instituției!

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei