20.7 C
Reșița
sâmbătă, 01 octombrie 22

Destin frânt la doar 23 de ani! Și-a luat zborul spre cer în apropiere de Brebu!

 

Un accident cu urmări deosebit de grave s-a petrecut aseară pe drumul care face legătura între municipiile Caransebeș și Reșița. Viteza pe două roți și-a luat din nou tributul, un tânăr de numai 23 de ani care avea toată viața înainte.

Conform informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș-Severin, ieri, 11 septembrie, la ora 20.15, pe DN 58, în zona localității Brebu, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui tânăr, în următoarele împrejurări:

spot_img

În timp ce un bărbat de 23 de ani din Sichevița conducea o motocicletă din direcția Caransebeș – Reșița, într-o curbă periculoasă la dreapta, a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului său de deplasare, ajungând cu motocicleta în vegetația de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat decesul tânărului de 23 de ani.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Reper 24 face un apel către toți tinerii, iubitori de cai putere pe două roți, să conștientizeze atunci când urcă în șaua motorului că viața are prioritate iar acasă îi așteaptă cei dragi. Dragi prieteni pe două roți, chiar dacă veți întârzia 5 sau 10 minute atunci când ajungeți la destinația pe care v-ați fixat-o, este cu mult mai important să ajungeți în siguranță, teferi decât pe un pat de spital sau și mai grav, într-un coșciug.

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. Redacția face apel către tineri, poliția face apel către tineri … apelurile astea nu ajută deloc !
    Ar ajuta mult mai mult prezența echipajelor de poliție pe traseu, atât ziua cât și noaptea.
    De asemenea ar ajuta mult mai mult aplicarea unor sancțiuni mai drastice și a unor amenzi mai mari acestor teribiliști care nu-și dau seama că își pun viața în pericol, dar și pe a celorlalți participanți la trafic.
    Nu în ultimul rând trebuie ținut cont și de faptul că se dau carnetele de șofer mult prea ușor !

    Dumnezeu să-l ierte !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei