DIICOT a luat la puricat pensiunile și hotelurile din Banat în căutare de prostituate!

DIICOT

Polițiștii de la Crimă Organizată, împreună cu trupele speciale de intervenție au luat la puricat în această dimineață mai multe hoteluri, pensiuni și locuințe din Timișoara pentru a destructura o grupare de prostituție de lux.

DIICOT era de ceva vreme pe urmele „comercianților” de servicii sexuale. Investigațiile de până acum au scos la iveală faptul că rețeaua de prostituție de lux era condusă chiar de recepționerele de la unul dintre hotelurile de patru stele din oraș. Este vorba aici, după cum citează Pressalert, de hotelul Perla care îi aparține omului de afaceri Sorin Poșa.

Se pare că recepționerele erau cele care gestionau toată treaba. Acestea direcționau fiecare prostituată către clienți. Tinerele erau transportate până la locul unde urmau să-și facă „meseria” de prieteni ai celor de la recepție, implicați și ei în întreaga afacere.

Întâlnirile amoroase erau organizate chiar în incinta hotelului Perla, dar erau și cazuri în care tinerele erau trimise și la alte locații de acest fel din Timișoara, la cererea clienților.

Printre cele 16 locaţii percheziţionate în această dimineaţă se numără şi hotelurile Imperial şi Reghina Blue, amintește Pressalert.

Clienții care apelau la serviciile sexuale puse pe tavă de rețeaua de prostituție trebuiau să scoată din buzunare între 100 și 500 de euro, din care aproape 30% ajungeau la recepționerele care organizau întâlnirile.

Oamenii legii trebuie să pună în executare 22 de mandate de aducere pentru suspecţii şi martorii din acest dosar. Până în momentul de față, din hotelul Perla a fost ridicată doar recepționera care era de serviciu, aceasta fiind dusă la domiciul pentru a-i fi percheziționat.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei