Din această săptămână, Reper24 live revine în forță

lve

Intrată în stand-by după două campanii obositoare și o perioadă a sărbătorilor mai puțin obișnuită din cauza problemelor cauzate de pandemie, emisiune Reper24 live revine din această săptămână, în forță. Cu forțe proaspete, cu idei noi, dar cu același interes pentru adevăr, dorim să vă facem cunoscute problemele județului Caraș-Severin, ale Banatului Montan. Vrem să aducem în atenția dumneavoastră subiecte de interes, oameni interesanți, opinii constructive. Dorim să semnalăm ce nu merge bine, să atenționăm factorii de decizie asupra problemelor din teritoriu și să punem umărul la reconstrucția acestui județ abandonat de autorități de mai bine de 30 de ani.

Problemele nu sunt puține și vă solicităm sprijinul și colaborarea la încercarea noastră de a face lumină acolo unde este întuneric și de a semnala (în măsura în care este posibil acest lucru) tot ce e bun sau rău în bunul mers al județului. Noi, cu sprijinul celor ce ne sunt alături, putem semnala; ei, factorii decidenți, în general aleși de noi, pot remedia. Vă invit să ne semnalați problemele din Caraș-Severin și vom încerca să le aducem în lumina reflectoarelor. Mai departe este însă datoria lor să le remedieze. Noi putem să-i tragem de mânecă și să-i întrebăm ce fac pentru noi.

Și pentru că vă spuneam că dorim să reîncepem în forță, marți 19 ianuarie, de la ora 12:00, invitatul Reper24 live va fi președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca. Au trecut mai bine de 100 de zile de la preluarea mandatului și vrem să aflăm care sunt problemele, prioritățile și rezolvările lor. Și pentru că a început a doua etapă de vaccinare, vă propun ca joi, 21 ianuarie, să stăm de vorbă cu doctorul Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de boli infecțioase „Matei Balș“ din capitală.

Aștept întrebările, sugestiile și semnalele voastre pe adresa de e-mail [email protected] sau redacț[email protected]. Noi vrem să ne fie mai bine, vreți și voi să trăim într-o țară ca afară? Dacă răspunsul este afirmativ, haideți să pornim împreună la un drum greu, dar tare frumos.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei