fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Din nou la treabă! Fotbaliștii rossoneri s-au reunit la stadionul „Mircea Chivu” pentru primul antrenament al anului

Joi, 19 ianuarie, fotbaliștii reșițeni s-au reunit la arena din Valea Domanului pentru a începe pregătirea în vederea abordării părții a doua a campionatului Ligii a III-a. Din sezonul regular au mai rămas trei jocuri, cu Ghiroda și Crișul Chișineu Criș acasă, respectiv o deplasare la Periam, după care vor urma nouă meciuri în Play-off, care se vor desfășura în sistem tur-retur-tur.

Alături de staff-ul echipei au fost prezenți treizeci de jucători, inclusiv cele trei noi achiziții: Alexandru DANE, atacant central, ultima dată la CS Tunari, Alfred-Boateng MENSAH, mijocaș central, care a jucat pentru Pandurii Lignitul Tg. Jiu, precum și Remus TRANCĂ, mijlocaș lateral, venit de la echipa CSM Slatina.

Pregătirea jucătorilor rossoneri va avea trei etape: prima, de o săptămână, la baza proprie, urmată de un cantonament în stațiunea Băile Herculane, după care vor începe meciurile de pregătire. Un prim meci se va desfășura în 7 sau 8 februarie, pe propriul teren, în compania formației Corvinul Hunedoara. Apoi vor urma Phoenix Buziaș, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, o dublă cu Viitorul Șimian, iar la 1 martie returul cu echipa hunedoreană.

spot_img

 

 

„Am început pregătirea organizată, deși jucătorii au avut un program individual pe parcursul vacanței. Perioada de pregătire am planificat-o astfel încât să ne antrenăm nouă zile la baza proprie, urmând ca săptămâna viitoare să jucăm un amical cu Voința Lupac. După aceea vom pleca în cantonament la Băile Herculane pentru șapte zile, iar apoi vom continua perioada de pregătire la baza proprie.

În jocurile test vom urmări gradul de pregătire al fiecărui jucător, pentru ca la începerea campionatului să găsim cel mai bun unsprezece. După partida de sâmbăta viitoare cu Lupacul, vom întâlni Corvinul Hunedoara, Buziaș, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, o dublă cu Șimianul și returul cu Corvinul. În acest moment au semnat cu noi Alfred-Boateng MENSAH, Alexandru DANE și Remus TRANCĂ. Nu se pune problema de plecări, deoarece jucătorii au avut în prima parte a campionatului evoluții bune, spre foarte bune. Cei care au venit trebuie să fie certitudini și să confirme. În cantonamentul de la Herculane intenționez să iau 24 – 26 de jucători. Ne dorim să ducem cât mai mulți juniori. Obiectivul pentru sezonul de primăvară va fi să câștigăm toate meciurile și nu ascundem faptul că vom încerca să promovăm”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

 

Miruna MIHANCEA

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei