Direcția 5, în concert la Reșița!

modelmic

Una din cele mai longevive și iubite trupe pop-rock din România, Direcția 5, revine la finalul acestei săptămâni în Caraș-Severin. Reșițenii vor avea, din nou ocazia, să îi asculte în direct pe Cristi Enache și compania, în cadrul unui concert ce se anunță și de această dată deosebit. 

Membrii formației Direcția 5 par să se simtă foarte bine în Banatul de Munte, unde revin tot mai des în ultimii ani, fie pentru concerte private fie pentru spectacole în aer liber. Direcția 5, care sărbătorește 25 de ani de la înființare va fi prezentă în acestă sâmbătă la Reșița la o altă sărbătoare: 20 de ani de la înființarea postului public Radio România Reșița. De altfel, formația a fost prezentă în municipiul de pe Bârzava și le-a cântat fanilor și atunci când Radio Reșița a împlinit 10 ani. Concertul din această sâmbătă, este programat pentru ora 20:00, în Parcul Tricolorului din cartierul Lunca Bârzavei.

Programul dedicat împlinirii a 20 de ani de la înființarea postului Radio România Reșița va debuta cu un concert de muzică clasică susținut în centrul Reșiței vineri, de la ora 19:00, de către Filarmonica Oltenia – Craiova. Tot pentru ziua de vineri este programat un spectacol de muzică populară. Acesta va avea loc de la ora 19:00 în Parcul Tricolorului, iar în fața publicului se vor prezenta: Ioneta Cerbu, Doriana Talpeş, Narcis Goian, Mona-Lisa Şufan, Ionică Ivan, Camelia Ceocu, Dan Neacşa, Maria Didraga, Dana Gruescu, Simion Moise, Roberta Crintea, Dumitru Teleagă și Nicu Novac. Sâmbătă vor evolua în fața reșițenilor Direcția 5 și Adi Cristescu, iar duminică, tot în Parcul Tricolorului vor putea fi admirați Pact, Phaser și Simona Nae.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei