Directorul ADR Vest, Sorin Maxim, reales în funcția de președinte al Agențiilor pentru Dezvoltare din România!

modelmic (1)

Directorul general al ADR Vesţ, resițeanul Sorin Maxim, a fost reales în funcția de președinte al Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România – ROREG, pentru încă un mandat de 2 ani.

Reconfirmat pentru a patra oară în funcție, Sorin Maxim afirmă că prioritatea ROREG în acest nou mandat o reprezintă coordonarea pregătirii viitoarei perioade de programare 2021-2027 care se dorește a fi descentralizată din punct de vedere al gestiunii finanțărilor europene, agențiile având un rol mult mai important în ceea ce înseamnă managementul fondurilor.

„ROREG pregătește în această perioadă și două proiecte importante finanțate prin Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020. Primul vizează întărirea transferului de expertiză între și către autoritățile publice locale și județene, iar cel de-al doilea proiect are în vedere intensificarea promovării și informării potențialilor beneficiari asupra oportunităților de finanțare din următorul ciclu financiar“, ne-a declarat Sorin Maxim, președintele reales al ROREG și Directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest.

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei