fbpx
2.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Directorul DSP Caraș-Severin: „Nu este afectată sănătatea publică cu privire la poluarea din zona TMK!”

Reșițenii care locuiesc în Dealu Crucii au făcut ani de zile sesizări cu privire la poluarea provenită din curtea TMK. Reper24 a fost în mijlocul oamenilor care s-au plâns de substanțele ridicate în atmosferă în urma exploatării industriale realizată la combinat, un praf care se depune pe autoturisme, în gospodării și, mai mult decât atât, le-ar afecta sănătatea.

Potrivit directorului DSP Caraș-Severin, Dănilă Miloș, la Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin nu a fost depusă nicio sesizare cu privire la poluarea constatată în Dealu Crucii.

spot_img

Pot să vă spun că la nivelul Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin nu a fost înregistrat niciun caz de boală profesională care să fie generată de zona respectivă. Nu este afectată sănătatea publică cu privire la poluarea care se realizează în zona respectivă.

Dacă mă întrebați pe mine care este rolul DSP, noi putem să intervenim în astfel de cazuri, la astfel de accidente, dar numai în momentul în care se identifică un caz de boală, fapt pentru care noi la ora actuală nu avem nicio sesizare și nu este înregistrat niciun caz de boală profesională în zona TMK”, a declarat directorul DSP Caraș-Severin, Dănilă Miloș.

Mai mult decât atât, directorul DSP afirmă că nici la societatea comercială TMK nu au fost identificate îmbolnăviri, în ultimul an, cu privire la bolile profesionale.

Citește si:  Afecțiuni bronho-pulmonare grave pentru reșițenii din Dealu Crucii! Poluați cu bună știință de TMK?  

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

5 COMENTARII

 1. După mintea „specialistului” Dănilă Miloș, trebuie așteptat ca să se îmbolnăvească oameni sau să moară. Abia apoi pot și ei să „intervină”.
  Ei nu văd ce praf e acolo și că se depune în așa mod încât abia poate fi curățat ?
  De ce nu merge și el să stea câteva zile în zonă, să observe ?

 2. „Pot să vă spun că la nivelul Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin nu a fost înregistrat niciun caz de boală profesională care să fie generată de zona respectivă. …”

  Aparent normal.
  Lipsa înregistrării (în registrele ”publice”) a unui eveniment sau stări de fapt conduce la imposibilitatea probării existenței evenimentului sau stării de fapt respective, cu prezumția rezonabilă că (acel caz) nu există.
  Spre exemplu: cei al căror certificat de naștere a fost înregistrat sub antet de RPR sau RSR (țară care nu mai există în registrele publice de ”drept”).
  (Cogito ergo sum)

 3. Așa a fost și cu plandemia mincinoasă și făcută intentionat pentru supunere și exterminare în masă. Că nu e nimic, un fleoșc de răceală obișnuită, nu o să vi se întâmple nimic ai băi nu ne credeți pe noi autoritățile lui pește prăjit?Așa și acum câtă vreme vine banu în cont, totul e o manipulare și minciună că așa e la noi, cum avem curaj să comentăm pac!!!vor să ne aducă la tăcere. Oameni buni din Dealul Cruci nu vă lăsați păcăliți, ăștia mint cu tot cu popă în biserică în fața altarului!😅👊✊👍

 4. Daaa, păăiii, ăăă, …
  Noi nu știam că există un combinat siderurgic sau alte fabrici care să polueze prin oraș.
  Păi dacă caută după boli profesionale însemnă că locuitorii orașului trebuie să aibă carte de muncă la unitățile poluante!!! „La nivelul Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin nu a fost înregistrat niciun caz de boală profesională care să fie generată de zona respectivă. ”
  Vai de sănătatea noastră lăsată in grija unora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei