În doar 5 ore: 38 de permise, 100 de mii de lei, 180 de sancțiuni. Dar dacă ar sta zilnic?

ooooooooooooooooooo

Amplă acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, astăzi pe DN 6. La acțiunea care s-a desfășurat între orele 12 și 17, au participat polițiști de la Polițiile din Caransebeș, Băile Herculane și secțiile de poliție rurală 2 și 4.

Pentru nerespectarea normelor rutiere au fost aplicate peste180 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute în vederea confiscării 38 de permise de conducere. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 100 de mii de lei.
În principal a fost verificată legalitatea transportului public de persoane și a transportului de mărfuri pe drumurile publice. Acțiunea a avut drept scop și prevenirea și combaterea depășirii regimului legal de viteză. Din cele 181 de sancțiuni contravenționale, 127 au fost aplicate pentru nerespectarea vitezei. „Recordul“ îl deține un conducător auto care a înregistrat pe aparatul radar 166 de Km pe oră pe raza localității Bucoșnița. „Premiul“ a constat într-o amendă în valoare de 1305 lei și suspendarea permisului pentru 90 de zile.

eeeeeeeeeeeeeeee

Alți 37 de conducători auto au fost sancționați contravențional și le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule, cei mai mulți pentru nerespectarea regulilor privind depășirea.
„Polițiștii cărășeni desfășoară periodic astfel de acțiuni de prevenire și combatere a accidentelor rutiere și de conștientizare a conducătorilor auto asupra importanței respectării normelor rutiere“ – ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin.

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Adrian

  Degeaba fac asta o data … de doua ori pe luna !!!
  Ar trebui sa-i vedem zilnic pe teren si atunci am scpa si noi de multi cocalari din trafic.
  Dar asa … degeaba ne scapa de 38 … 50 cand in trafic sunt cu miile.

  Raspunde
 2. zero

  “au fost reținute în vederea confiscării 38 de permise de conducere”

  Eeee, de când cu Vela “internist” se mai confiscă şi permise de conducere.
  Confiscare în vederea valorificării ulterioare prin comerţul de stat :)
  Nu?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei