Doctorul Gheorghe Beg a scăpat de orice restricție judiciară!

modelmic51

Doctorul Gheorghe Beg, cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului este liber de astăzi să părăsească țara. Aflat până acum sub control judiciar, cunoscutul urolog reșițean a scăpat de astăzi de orice interdicție impusă de instanțele de judecată. 

Gheorghe Beg a fost reținut pentru 24 de ore în luna noiembrie a anului trecut după ce a fost implicat într-un accident de circulație în Oțelu Roșu, în urma căruia o fetiță a decedat. După ce ordonanța de reținere a expirat, medicul a fost pus în libertate, arestarea preventivă a acestuia nefiind luată în calcul. Reprezentanții Parchetului au cerut arestarea acestuia la domiciliu, cerere respinsă însă de judecătorii de la Caransebeș. În urma contestației înaintate de cei de la Parchet, reprezentanții Tribunalului Caraș-Severin au decis ca Gheorghe Beg să rămâne în libertate, dar sub control judiciar. Urologul nu a fost însă mulțumit de decizie și a făcut, prin intermediul avocatului său, o cerere de revocare a măsurii preventive, cerere admisă de Judecătoria Caransebeș și mai apoi de Tribunalul Caraș-Severin.

Medicul va fi cercetate mai departe în stare de libertate, el având de astăzi dreptul de a părăsi țara și să ia legătura cu părțile vătămate sau cu martorii din dosar.

Victima care a decedat în urma accidentului provocat de Gheorghe Beg era în vârstă de 7 ani. Accidentul a avut loc anul trecut, în seara zilei de 21 noiembrie. Urologul reșițean, care se întorcea de la Cluj, a accidentat pe o trecere de pietoni o fată care a decedat în urma impactului. Medicul și-a continuat drumul, fiind oprit de polițiști la intrarea în Caransebeș. Ulterior, bărbatul a susținut că nu a oprit la locul accidentului deoarece i-a fost frică de reacția familiei victimei.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei