Doi bărbați din Iablanița, cercetați pentru braconaj! Polițiștii au ridicat mai multe arme de vânătoare și cartușe!

modelmic

Două persoane din Iablanița sunt cercetate de oamenii legii după ce ar fi participat la o partidă de vânătoare ilegală. Polițiștii cărășeni au efectuat miercuri două controale la locuințelor bărbaților, ridicând mai multe arme și cartușe, precum și peste cinci kilograme de carne de mistreț.

Lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai Secției 4 Poliție Rurală Mehadia au efectuat, în ziua de 11.07.2018 două controale cu privire la acte de braconaj cinegetic pe raza localității Iablanița.

Cu această ocazie la locuința unui bărbat de 60 din localitate a identificată cantitatea de 5,3 kg. carne de mistreț, împușcat în cursul lunii mai – iunie, în cursul unei partide de vânătoare fără autorizație. De la domiciliul autorului a fost ridicată carnea de mistreț, 1 armă de vânătoare și 8 cartușe calibru 12 mm.

A fost identificat și un alt participant la partida de vânătoare ilegală, un bărbat de 49 de ani, din locuința și autoturismul căruia au fost ridicate 2 arme de vânătoare, 72 de cartușe, calibru 12 mm și 30-06 mm, unele dintre ele confecționate artizanal, o sursă de iluminare folosită la vânătoare, un instrument de confecționat cartușe, 2 binocluri”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

În continuare se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

 

DSC_0492 DSC_0496 DSC_0508 DSC_0539 DSC_0584 DSC_0585 DSC_0593 DSC_0652

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei