Doliu în comunitatea din Clocotici! Preotul Petar Dobra a fost răpus de coronavirus!

preot

Tragedie în comunitatea creștină catolică din localitatea Clocotici, care în această dimineață și-a pierdut preotul în vârstă de 68 de ani. Declarat pozitiv în urma testului Covid-19, preotul Petar Dobra a fost răpus de nemilosul virus, lăsând îndurerată o întreagă comunitate.

Oamenii din sat spun că preotul s-ar fi simțit rău de mai multă vreme, dar nu s-a prezentat la medic, în urmă cu două zile însă starea lui s-a înrăutățit și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița unde ar fi fost confirmat pozitiv, în această dimineață decedând.

Surse din localitate ne-au precizat că la Clocotici sunt active cinci cazuri, printre care mama unui angajat din Primărie, dar și mama preotului din Lupac, ultimul caz fiind confirmat în ultimele 24 de ore, spun surse din DSP Caraș-Severin.

Conform purtătorului de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin, Daniel Botgros, în localitatea Clocotici a fost demarată o anchetă epidemiologică.

 

Lorena POENARU

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei