„Domnul director ne chema la două noaptea să facem sex cu el!”. Mărturia mamei unui elev de la Liceul Mihai Novac din Oravița!

e2

 

Ies la suprafață detalii  în cazul incredibil de la Liceul Tehnologic „Mihai Novac” din Oravița, al cărui director, Daniel Ionuț Bogdan, a fost acuzat de hărțuire sexuală și comportament neadecvat.

Mama băiatului agresat în ghereta paznicului școlii a vrut să scoată la lumină imoralitățile la care directorul Bogdan supunea elevii școlii pe care o manageria.

Totul a pornit de la colega blondă a fiului femeii care a venit în redacție să ne povestească ce se întâmplase în acea zi de joi, la școală. Directorul începuse să îi facă propuneri indecente „blondei”, iar fiul femei ar fi ripostat pentru că o plăcea pe fată. În dimineața în care poliția a fost sesizată, în timp ce elevul se îndrepta spre intrarea în școală, directorul l-ar fi luat cu forța și împins în ghereta paznicului, unde l-ar fi amenințat că îl omoară dacă îl „dă în gât”, după care i-ar fi spus pe un ton agresiv elevului să o ia pe blondă și să facă sex cu ea în fața lui. A fost apoi sesizată poliția și s-au început cercetările.

Le trimitea mesaje fetelor de clasa a XI-a și a XII-a, dar s-a dat și la cele de a IX-a, din câte știu eu sunt multe fete implicate, cu băieții face video-chat, nu se întâlnește cu ei afară, noaptea, se stă pe grupul acela și îi învață și le arată, și odată ce văd eu ca mamă un om bătrân, cu copii, cu nevastă, nud în balcon și cu telefonul în mână pe chat și îți chemi eleva să te sexeze…?! Cum se mai poate duce în fața lor să le predea la ore?”, spune mama elevului agresat de director.

elev

La începutul anului școlar, directorul Bogdan le-ar fi propus elevilor din clasa unde este băiatul femeii, să își facă un grup pe o rețea de socializare unde să le trimită lecțiile, dar în loc de cursuri, directorul făcea propuneri cu tentă sexuală, minorilor.

Directorul le-a pus pe grup o singură lecție, și eu am vrut să îl pedepsesc într-o zi pe băiatul meu unde îl doare mai tare, și am vrut să îi iau telefonul drept pedeapsă, și mi-a spus că nu mi-l dă pentru că directorul i-a pus să își facă grup și le trimite teme. M-am uitat în telefon, era adevărat, dar eu pe grupul ăsta mai văd și altceva, pe domnul director cu fundul gol și în pielea goală, cu o mâță în brațe, pe balconul ANL-ului care este în curtea liceului, un director care este pus politic din anul 2016 pentru că are rude la ISJ.

Toată lumea știe că e cu capu, că are probleme psihice, dar ei nu pot face nimic. Copiii erau în pauză, la școală și de pe balcon stând pe chat, chema fetele să facă sex! Când a venit acasă, mi-a spus: „mama, mama hai să-ți arăt ceva!”, ai fi crezut că directorul se dă la colega mea de bancă, la blonda mea, că îmi place de ea!”, a spus mama elevului.

Femeia mărturisește că ar fi văzut cu ochii ei toate aceste conversații, dar nimeni nu a avut curajul să ia măsuri până acum.

Mi-a arătat conversațiile acasă și l-am întrebat: copile, ce se întâmplă, pentru că pe chat-ul ăsta pe care îl ai tu, pe grup, voi aveți și altceva? Făceau și video-chat! Copilul meu și toți vedeau mesajele care se duc de la fată la director, de la director către alte fete, dar toată lumea rămânea mută!”, a spus mama elevului de la Liceul Tehnologic Mihai Novac din Oravița.

Pentru a nu aduce prejudicii de imagine mamei elevului și a nu periclita viața socială a minorului, am decis să nu publicăm numele femeii.

Redacția Reper 24 a contactat telefonic purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție pentru detalii despre acest caz, în momentul de față.

Cercetările sunt în curs de desfășurare, s-a deschis dosar penal și se efectuează urmărirea penală sub supravegherea procurorului, care implică mai multe activități și asta durează. În momentul de față nu am nimic de spus față de ce am declarat anterior”, a precizat Alina Boeru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Citește și Anchetă la Liceul Tehnologic Mihai Novac din Oravița! Directorul instituției, acuzat de comportament indecent

Elena FRANȚ

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. imoGen

  Directorul ăsta e bun de pus să fie mâna dreaptă a lui Pulujar de la USR.
  In felul ăsta vor putea pune bazele “educației sexuale” pe care se tot agită că vor să o implementeze.

  Raspunde
 2. Dionisie V. Pavel

  Ar fi decent să nu-l mai numiți director sau profesor. Măcar pentru onoarea celor mulți ,care înțeleg să-și facă datoria de profesori cu responsabilitate.
  S-au ajuns aici fiindcă suntem un popor care tace cu mult mai mult decât ar trebui.

  Raspunde
 3. zero

  “un director care este pus politic din anul 2016″

  Eroare 404 / link.
  Aş vrea să citesc şi percepţia directorului acuzat.
  Pentru că fiecare poate avea (în ziua de azi) … “anonimii” lui.
  Tot “puşi” politic.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei