Donează un ghiozdan cu rechizite sau alimente unui copil sărac! Campanie inițiată de Parohia Greco-Catolică Doman

modelmic

Parohia Română Unită, Greco-Catolică Doman, în colaborare cu Asociația Generală a Românilor Uniți, Greco-Catolici Reșița derulează în această perioadă o campanie ce are drept scop ajutorarea copiilor care provin din familii vulnerabile, prin oferirea de ghiozdane și rechizite școlare.

Ce putem face acum pentru a aduce o rază de bucurie acestor copii? Putem să donăm rechizite școlare. Aceștia pot avea parte de educaţie şi sperăm că şi de un viitor mai bun”, transmis organizatorii.

Copiii pe care și-au propus să îi sprijine inițiatorii campaniei sunt beneficiari ai Centrului de zi Copiii lui Isus din Reșița și provin din familii defavorizate.

La acest centru, sub îndrumarea profesorilor voluntari, copiii au parte de sprijin în efectuarea temelor. De asemenea, prin grija doamnei doctor Victoria Roșoagă, aceștia servesc de luni până vineri prânzul și participa la diferite activități. Persoanele care au posibilitatea pot dona și alimente, necesare pentru prânzul copiilor”, explică inițiatorii campaniei.

Toate persoanele dispuse să întindă o mână de ajutor pot contacta Parohia Greco-Catolică Doman la numărul de telefon 0731811362 . În caz că doresc să doneze personal rechizite și/sau alimente, se pot prezenta în fiecare duminica între orele 09:00-12:00 la biserica de lângă cartierul Doman.

 

68806866_2947226882015918_5793168952473419776_n

foto copertă: cotidianul.md

 

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei