Dorin Micşa: „Abia aștept să ne judecăm cu Pârvu”

modelmic

 

Recent, mijlocaşul Florian Pârvu a făcut câteva declaraţii pentru Liga 2.ro, conform cărora a depus memoriu la Federaţia Română de Fotbal, în care cere plata salariilor şi bonusurilor restante de la FC Caransebeş, club cu care – susține el – a ajuns la finalul contractului.

 

El a afirmat că staff-ul grupării gugulane l-a dat absent nemotivat la reunirea de luni, 6 iulie, a lotului caransebeșean.

„Eu nu mai am contract cu FC Caransebeş. În plus, antrenorul mi-a cerut să reziliez acordul, cu o zi înainte de plecarea în vacanţă, pentru că nu ne-am înţeles la renegocieri. Acesta este primul meu memoriu din cariera de fotbalist. Am de primit bani din salarii, bonusuri şi prima de salvare de la retrogradare, iar contractul meu cu clubul a expirat odată ce nu am ajuns la un acord în timpul renegocierilor”, a declarat Florian Pârvu.

Referitor la aceste declaraţii, preşedintele lui FC Caransebeş, Dorin Micşa, a ținut să facă câteva precizări. Astfel, el ne-a spus că, așa cum a declarat inițial, Pârvu este încă sub contract cu formaţia din Liga a II-a din municipiul de pe malurile Timişului şi Sebeşului.

„Jucătorul Pârvu e sub contract cu FC Caransebeş până în vara anului viitor. Este o aberaţie ce a declarat vizavi de faptul că nu mai e sub contract cu echipa noastră, ca urmare a neînţelegerilor de la renegocierea contractului. Clubul a renegociat cu jucătorul Pârvu, este adevărat, însă domnul Pârvu este prost sfătuit şi nu ştie că renegocierea unui contract poate însemna scădere, egalitate sau mărire de contract. Renegociere nu înseamnă doar că i se măreşte salariul.

 Din punctul nostru de vedere, este un jucător care nu s-a prezentat de trei zile la pregătirile echipei. În fiecare zi de neprezentare i se întocmeşte referat de către antrenori şi ulterior va fi chemat în faţa Consiliului Director.

Dumnezeu este sus, iar minciuna are picioare scurte. Domnul Pârvu a primit salariile pe ianuarie şi februarie, iar acum nu recunoaşte acest lucru. Îi aduc aminte că pe luna februarie a primit banii la sfârşitul meciului de la Râmnicu Vâlcea. Abia aştept să ne judecăm cu domnul Pârvu şi promit că voi merge cu el până la detectorul de minciuni! Îl sfătuiesc să se prezinte la antrenamentele echipei şi să poarte o discuţie civilizată cu conducerea clubului, pentru că nu devii jucător liber atât de uşor cum crede domnul Pârvu”, a spus preşedintele clubului FC Caransebeş, Dorin Micşa.

Cosmin VLAD

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. LuxPhotoFuchs

    Dorin Micşa a fost un coleg de jurnalistică excelent. Dar, conform principiului lui Peter: “Într-o ierarhie, fiecare salariat tinde să-şi atingă nivelul său de incompetenţă” el a luat-o razna! A spune că vrei să ajungi la detectorul de minciuni când simpla prezentare a clauzei contractului este suficientă, este mai mult decât ridicol! A spune că “renegociere” reprezintă scădere, egalitate sau mărire de cont este…

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei