fbpx
18.5 C
Reșița
duminică, 19 mai 24

Doru Cîrdei, edilul care ține morțiș să schimbe fața comunei Zăvoi!

Edilul unei frumoase comune cărășene s-a ambiționat să schimbe imaginea localităților pe care le administrează. Așa se face că un proiect finanțat prin CNI contribuie fără doar și poate la înfrumusețarea comunei Zăvoi, prin înnoirea sediului primăriei, vara aceasta fiind demarate procedurile de licitație.

Ne bucurăm că am reușit să aducem acest proiect la acest stadiu. Proiectul are o valoare de 4,2 milioane de lei și prin acești bani va fi reabilitat și modernizat sediul Primăriei Zăvoi”, a declarat primarul comunei, Doru Cîrdei.

Dacă refacerea sediului primăriei va aduce un iz de prospețime în comună, edilul s-a gândit că tabloul trebuie să fie complet și astfel investițiile au fost extinse și la drumuri. Printr-un  proiect pe Anghel Saligny, 8 kilometri de drumuri vor fi refăcute. Vor fi modernizate străzile din Zăvoi, 23 August și Valea Bistrei. Proiectul are o valoare de 4,6 milioane de lei. Rigolele și trotuarele vor fi reabilitate însă din bugetul local.

Nici celelalte trei localități din componența UAT-ului nu au fost lăsate de izbeliște, în Voislova, Măgura și Măru fiind demarate lucrări de extindere a canalizării, derulat prin programul național „Anghel Saligny”. Investiția în rețeaua de canalizare se ridică la 23, 4 milioane de lei, după cum a precizat primarul Doru Cîrdei pentru Reper24.

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei