Două milioane de euro, costul unei societăți cărășene în insolvență! Vezi ce investitor este gata să se lanseze în județ!

milioane de euro

Unul dintre cei mai mari producători de carne de pasăre din România a încheiat o tranzacție babană de câteva milioane de euro pentru a se lansa și pe piața din Caraș-Severin, anunță Ziarul Financiar.

Societatea dispusă să investească pe tărâmul cărășenilor este deținută de omul de afaceri Ioan Popa și are planuri mari în ceea ce privește producția de carne de pasăre la nivel de județ. Mai mult, această investiție dă șanse mari de supraviețuire și companiei Food 2000 SRL, ale cărei active urmează să fie cumpărate cu cele două milioane de euro. Aceasta deține în momentul de față două ferme de păsări și un abator, dar se află în insolvență încă din anul 2011.

Astfel, o parte din acești bani vor merge spre plata creanțelor, iar firma cărășeană aflată în insolvență ar putea chiar finaliza procesul de reorganizare până în 2016.

Producătorul de carne de pasăre Transavia din Alba-Iulia a încheiat deja tranzacția, intrând astfel pe ultima sută de metri până va extinde producția și la nivel de Caraș-Severin.

„Din punctul nostru de vedere, tranzacţia a fost încheiată, activele au fost preluate de Transavia care a mandatat o casă de avocatură să stabilească în ce măsură mai este nevoie în acest proces de avizul Consiliului Concurenţei“, a spus pentru ZF, Bogdan Herzog, administrator judiciar al Food 2000.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei