Două nopți de vară pe ritmuri de folk! La finalul acestei săptămâni, în Poiana Lupului!

modelmic

După două festivaluri de excepție, de jazz și de fusion, care i-au încântat pe cărășenii, dar și pe turiștii sosiți în Munții Semenic atât din țară cât și de peste hotare, în Poiana Lupului din Gărâna se schimbă registrul muzical. Micuțul sat va fi luat cu asalt la finalul acestei săptămâni de cei care iubesc chitara și poezia, care se vor împleti din nou pentru a scrie povestea unei noi ediții a Festivalului de Folk.


Evenimentul ajuns anul acesta la cea de-a XIV-a ediție va avea loc vineri și sâmbătă, 10 și 11 august și va aduce pe scena de sub munte nume cunoscute și iubite ale genului.

Startul se va da vineri seară, când începând cu ora 20:00, se vor prezenta în fața publicului Ilie Stepan & Horea Crișovan & Florin Cvasa, Mircea Rusu Band, Pragu de Sus și Didina Curea.

Seara de sâmbătă va debuta cu prezentarea colecției vestimentare „Folk Journey” by Luciana Matei, programată pentru ora 19:00, iar de la ora 20:00 ne vor delecta cu piese cu referință ale genului Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Alina Manole, Andrei Păunescu și Mircea Bodolan.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei