Două persoane, transportate la spital în urma unui accident petrecut în apropierea Reșiței

a

Carosabilul umed și viteza neadaptată la condițiile meteo-rutiere, au condus la un nou accident petrecut pe șoselele din Caraș-Severin.

O femeie de 45 de ani, care se deplasa dinspre Reșița spre Caransebeș, la ieșire din localitatea Soceni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns spre stânga și a intrat în șanțul de pe celălalt sens de mers.  Din primele verificări femeia nu consumase alcool, iar accidentul s-a produs din cauza carosabilului umed și alunecos și a vitezei de deplasare neadaptate la condițiile meteo.

În urma accidentului, două persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate, ne-a precizat Alina Boeru purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Adrian

    Daaa … imediat ce dau doi stropi de ploaie … hopa si accidentul pe Resita-Caransebes, pe Resita-Bocsa (de obicei in curba la abator) sau in curba la Triaj. Evident de fiecare data vinovata este ploaia, drumarii, Primaria … etc.
    Asta-i soferul ruman …

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei