Două stații de autobuz din Doman, reabilitate de echipa PER

modelmic

Ecologiștii cărășeni continuă acțiunile de înfrumusețare și dezvoltare a comunității în care își desfășoară activitatea. După ce săptămâna trecută, membrii echipei PER au toaletat trotuarul de pe strada Cireșului din Cartierul Lend al Reșiței, în urmă cu câteva zile au reabilitate două stații de autobuz de pe raza municipiului de pe Bârzava.

Sunt fericit că împreună cu simpatizanții Partidului Ecologist Român din Cartierul Doman și cu colegii mei de la PER Reșița am reușit să reabilităm cele două stații de autobuz.

Totodată, sunt recunoscător tuturor participanților la această acțiune și mă bucur ca vă implicați în dezvoltarea comunității noastre”, Raul Purcăriță, candidat la Consiliul Local Reșița din partea PER, care a transmis felicitări tuturor participanților la acțiune.

IMG-20200907-WA0001IMG-20200907-WA0002

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei