fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Două terenuri sintetice noi în comuna Păltiniș, realizate din economiile făcute la bugetul local!

Interesul conducerii Primăriei Păltiniș pentru tinerii comunei este demonstrat și de cele mai recente obiective pe care administrația de aici le-a realizat.

Este vorba de cele două terenuri sintetice din localitatea Cornuțel Banat, dar și de la Păltiniș, unde copiii, adolescenții, dar și cei trecuți de prima tinerețe se pot mișca în voie de-acum înainte.

De reținut este faptul că finanțarea pentru cele două terenuri de fotbal cu nocturnă, care beneficiază de toate autorizațiile pentru funcționare, a fost realizată din economiile făcute la bugetul propriu, după cum a transmis primarul comunei Păltiniș, Ioan Popovici.

Ambele obiective s-au ridicat la valoare de 700 de mii lei, vorbind aici de proiectarea, dar și de execuția acestor lucrări. Terenul cu o întindere de 22 metri lățime și  44 m lungime vor beneficia în proximitatea lor și de viitoare parcuri ce au fost prinse în proiectele actualului primar al comunei.

În viitorul apropiat urmează să realizăm alte două terenuri la Delinești și la Rugi, însă la Rugi încă se lucrează la identificarea unui teren unde urmează ca acesta să fie amplasat“, a declarat edilul Ioan Popovici.

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei