fbpx
8.7 C
Reșița
joi, 23 martie 23

Dr. Caius Diaconescu: „M-au violat în public la Consiliul Județean“

Prezent la ședința Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, pentru ultima dată în calitate de reprezentant al forului județean Caraș-Severin, doctorul Caius Diaconescu a profitat de ocazie și a luat cuvântul la capitolul diverse, atât pentru a explica ce s-a întâmplat în ultima reuniune a consilierilor județeni, cât și pentru a-și prezenta planurile de viitor în relația cu SJUR.

„Pur și simplu m-au violat în public în ultima ședință de Consiliu Județean. Singurul om integru de la acea masă a fost Vuia Șerban și îl felicit pentru asta. Pentru restul, nu am cuvinte… Îi felicit pentru decizia luată; îi felicit pentru că nu respectă algoritmul politic. Veți fi trei membri PNL. Va fi foarte greu pentru voi pentru că veți primi ordine. Îmi este rușine ca medic pentru ceea ce s-a întâmplat în acea ședință“, a afirmat dr. Caius Diaconescu.

Citește si:  Medicul Caius Diaconescu, revocat din Consiliul de Administrație al Spitalului Județean!

spot_img

Îmi este rușine de ce se întâmplă în acest județ. Noi ar trebui să fim cea mai sobră entitate, dar ne certăm mereu. Într-un fel cu un ochi râd și cu altul plâng; sunt bucuros că am scăpat de presiunea asta, dar sunt trist că am fost dat afară pe ușa din dos de 15 consilieri PNL, 15 mizerii cu M mare, pentru că nu au avut dreptul în primul rând. A fost ilegală demiterea mea, pentru că nu sunt în niciun conflict de interese și a fost dovedit acest lucru de către dna judecător Stuparu. Este stat în stat; s-a făcut legea PNL-ului. Vă doresc suscces tuturor, succes dnei manager, mulțumesc pentru colaborare, asta a fost tot. O să-l aveți de acum pe dl dr. Bașag Viorel; este specialist în gaze de șist“, a încheiat dr. Caius Diaconescu.

Vă reamintim, în ședința Consiliului Județean Caraș-Severin de săptămâna aceasta s-a votat revocarea lui Caius Diaconescu din Consiliul de Administrație al unității spitalicești. La încheierea ședinței, medicul reșițean s-a rezumat să declare: „Molière, părintele satirii comice, a zis în felul următor: Când un nebun ajunge la palat, în palat nu devine rege, ci regatul ajunge circ. Eu respect mult prea mult acestă instituție a palatului administrativ și nu intru în polemici nu nimeni, nu fac circ”.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei