15 C
Reșița
miercuri, 04 octombrie 23

Dr Gheorghe Beg, noul director medical al SJUR

Începând din data de 3 mai, SJUR are un nou director medical: dr. Gheorghe Beg, medic primar, șef al Secției Urologie, mandatul dr. Cosmin Librimir încetând în data de 2 mai.

Medicul primar Gheorghe Beg, este absolvent al reputatei școli de medicina din Timișoara, pe tot parcursul carierei remarcându-se conform dosarului profesional, de la absolvirea facultății cu nota 10(zece) până la aprofundare și specializare (cursuri, seminarii, congrese naționale și internaționale) prin stăruință în dorința unei perfecționări profesionale continue și ridicate.

Este angajat ca medic la SJUR, având o carieră de 35 de ani, fiind în timp, cu mici sincope, medic-șef al Secției Urologie, ultima dată ocupând acest post prin concursul susținut în septembrie 2021.

„În perioada întregii sale activități a dovedit reale calități și abilități, bazate pe cunoștințe academice solide și experiență practică, fiind un bun profesionist apreciat de pacienți și colegi, etalând o gândire riguroasă și structurată și capacitatea de a lua decizii ferme și eficiente și disponibilitate pentru munca în echipă“ a afirmat managerul SJUR Alina Stancovici, cea care l-a dorit în echipa de conducere a Spitalului Reșițean.

„În activitatea de manageriere a Secției pe care o conduce cu mână de fier, a dovedit organizare riguroasă și reale abilități de leadership, dezvoltând astfel Secția prin performarea actului medical. Profesioniștii lumii medicale din centrele universitare și nu numai, nu se sfiesc să colaboreze cu medicul reșițean Gheorghe Beg.“ a mai spus Alina Stancovici.

„Desigur, profesiunea de medic rămâne până la capăt dimensiunea statornică a domnului doctor Beg, pacientul și calitatea actului medical fiind consțantele profesionale pentru care nu a făcut niciodată rabat, dar, în acest moment SJUR va avea de câștigat prin implicarea domnului doctor Beg în actul se management. Colaborarea mea cu domnia sa a fost mereu exemplară și constructivă, regăsindu-se în aceasta profesionalismul medicului și onestitatea omului“ a mai declarat managerul SJUR.

„Le mulțumesc, desigur, celor 6 directori medicali cu care am colaborat în mandatul meu, până în aceste zile pentru efortul lor, așa cum îi mulțumesc și doctorului Beg pentru faptul ca a acceptat acest post într-un moment dificil pentru spital și intr-un prezent marcat de frământări, tensiune și precaritate. Nădăjduiesc ca ideile și eforturile noastre să aibă aceeași direcție ca și colaborarea de până acum cu domnia sa ca medic-șef și plusul să fie înscris în tabela de scor pentru SJUR, sperând, desigur, în armonizarea relațiilor noastre cu toate autoritățile, Spitalul fiind al nostru, al tuturor“ a încheiat Alina Stancovici prezentarea noului director medical al SJUR!

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei