Dramă de proporții la Rudăria! O adolescentă de 16 ani și-a pus capăt zilelor!

streang la Eftimie Murgu

O informație tristă a reușit să tulbure această zi frumoasă de iulie în Valea Almăjului. O tânără în vârstă de doar 16 ani din comuna Eftimie Murgu a fost găsită spânzurată de către cei apropiați, în această după-amiază, în podul casei în care domicilia.

Surse din apropierea familiei tinerei L.Ș. și colegii fetei, care era elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic Eftimie Murgu din Bozovici, ne-au confirmat faptul că la baza actului extrem de suprimare a propriei vieți ar sta o poveste de dragoste care nu ar fi fost pe placul părinților, dar care nu și-au închipuit niciodată că s-ar putea ajunge la o asemenea tragedie. Un ultim mesaj de adio l-a transmis tânăra iubitului ei prin SMS, în vârstă de 26 de ani, care însă l-a observat prea târziu.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD, care din păcate nu a mai putut constata decât decesul de mai bine de două ore al acestei tinere, cea care prin gestul ei și-a îmbrăcat familia în haine cernite oferindu-le un doliu nemeritat.

Vom reveni cu detalii despre această dramă care a cutremurat întreaga suflare de pe Valea Almăjului.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Pingback: Parinti ingenunchiati de durere, in Banat! Fata lor de 16 ani s-a sinucis. Ce a impins-o la moarte? | Opinia Timisoarei – Stiri din Timisoara cu foto si video, evenimente, locuri de munca, meteo, curs valutar, cancan, horoscop, imobiliare, Facebook,

  2. Pingback: Tragedie fără margini: S-a sinucis la 16 ani din dragoste – Stiri 24 din 24!

  3. Pingback: Tragedie fără margini: S-a sinucis la 16 ani din dragoste - Stiri | Comunicate de Presa

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei