Drept la replică! PSD Doclin nu renunță și vrea să demaște intențiile neortodoxe ale reprezentantului PNL

modelmic

Articolul apărut astăzi în Reper 24, „Reprezentantul PNL Doclin reacționează. „Acuzațiile PSD sunt total neadevărate”, nu a rămas fără ecou, social-democrații din comună venind la rândul lor cu o replică la afirmațiile și acuzațiile publice ale liberalului:

Domnule Andrei Lingurar, încercările tale de a-ți acoperi acțiunile mârșave în scopul de a-ți crea un capital de imagine și de putere sunt incontestabile și extrem de evidente și forțate, iar locuitorii comunei le-au sesizat.

Dacă intenția ta era una ortodoxă, de ce nu ai condus oamenii pe drumul principal, ci i-ai condus pe drumuri lăturalnice, iar tu erai cât mai mascat.

Acei oameni nu au venit dinspre Oravița. Tu ai fost văzut de către oficialitățile orașului Bocșa, care erau în zona Măgura pentru a se asigura de bunul mers al alegerilor, cum racolai persoane din acel cartier.

Am pomenit doar de aproximativ 30 de persoane, deoarece acestea reprezentau doar 2 mari valuri, însă numărul lor a fost mai mare și astfel de persoane au fost în toate cele 3 localități.

Sunt persoane martore, dispuse să depună mărturie vis-a-vis de afirmația ta legată de cât de dorit ești tu în Bocșa și Măgura.

De asemenea, sunt persoane care au mărturisit că erai dispus să plătești 10 lei pentru fiecare apelativ de ”dom’ primar”, iar dedicațiile muzicale de la evenimentele care au avut loc în ultima perioadă ți le plăteai singur, doar ca să auzi că ți se zice ”viitoru’”.

Persoanele recalcitrante care au monopolizat întreaga secție de votare au fost chiar grupurile aduse de tine, noi am încercat doar restabilirea ordinii.

Familiei tale nu i-au fost aduse jigniri, familiile noastre fiind jignite, înjurate, blestemate, de către susținătorii tăi.

NU MAI MINȚI! ASUMĂ-ȚI ACȚIUNILE! Sunt zeci de persoane care au fost pioni în jocul tău murdar și care sunt dispuși să spună adevărul!

Despre „Coreea – cum îți numești tu comuna, oricum nu-ți pasă.

Și acum, hai să vorbim și despre realizările, atât de nesemnificative” pentru tine, din ultimii ani:

 • Alimentare cu apă sat Tirol, 2007 – 2009;
 • Alimentare cu apă, canalizare menajeră și stații de epurare, satele Doclin și Biniș, 2009 – 2011;
 • Refacere trotuare în comuna Doclin;
 • Parcuri de joacă pentru copii în toate cele trei localități ale comunei;
 • Modernizare străzi în comuna Doclin, 6,9 km PNDL 1 și 7,0 km PNDL 2;
 • Drum agricol 10 km și trei poduri de mare tonaj;
 • Modernizare iluminat public cu led în toate cele trei localități ale comunei;
 • Eficientizare energetică în cele trei școli ale comunei și primărie (centrale termice duale, panouri solare și iluminat led);
 • Centru de informare turistică;
 • Modernizarea și dotarea celor trei școli din comună;
 • Înlocuire acoperiș Școala primară Doclin;
 • Susținerea unor acțiuni culturale și de întreținere a bisericilor;

În stadiu de începere lucrări:

 • Teren multisport cu gazon sintetic și nocturnă Biniș;
 • Construire Grădiniță Tirol;
 • Sistem de supraveghere video a celor trei sate;
 • Obținere grant european wifi acces în cele trei localități ale comunei;
 • Înlocuire acoperiș dispensar Biniș.

Am depus proiecte și am obținut avize pentru:

 • Sala de sport Doclin;
 • Suntem declarați eligibili cu proiectul de extindere alimentare cu apă și canalizare Tirol;
 • Am depus solicitare și suntem în fază de avizare pentru ”Centru Cultural Comunal”, având ca locație localitatea Biniș.

Ca măsuri sociale susținem 20 de angajați asistenți personali ai persoanelor cu handicap, 10 indemnizații, 42 de dosare pentru beneficiari ai Legii nr.416/2001, ajutoare de urgență și alte intervenții de natură socială.

Asigurăm cheltuielile materiale și investițiile în școli și oferim  diverse categorii de burse elevilor.

Iar cel mai important lucru pe care tu nu-l poți înțelege este acela că nouă ne pasă și respectăm FIECARE CETĂȚEAN, nu-i mințim așa cum o faci tu, încercând să câștigi putere cu aroganță, dedicații muzicale, și cărând oamenii la vot, din Bocșa și nu numai.

Replica dată de tine nu face altceva decât să-ți murdărească și mai tare imaginea, deoarece faptele tale sunt întărite de probe și martori care afirmă ca ai zbierat în gura mare câte persoane ai adus la vot din alte localități”, declară filiala PSD Doclin.

 

Elena FRANȚ

 

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Emilut

  Lingurar … după nume îți dai seama că e țigan (nu rrom). De la astfel de oameni nu poți avea pretenții de bun-simț, corectitudine, comportament civilizat etc.

  Raspunde
 2. Adrian Cirdu

  Buna ziua, ca un fiu al comunei Doclin, al satului Doclin, nu pot trece cu vederea peste balacareala asta de circ dintre reprezentatii celor mai puternice doua formatiuni politice ,care isi vor disputa mai mult ca sigur fotoliul de primar si reprezentantii in consiliul local al comunei Doclin.
  Stimabililor, comuna asta nu are nevoie de asemenea circ, nu suntem pe vremea imparatilor romani care isi disputau tronul Romei, iar locuitorii comunei nu sunt plebea care popula in acele timpuri zona si carora li se oferea “panem et circus”.Gladiatorii pe cand ?
  Sa dam dovada de urmasi a lui Perpessicius, cu gandul ca inteligenta este cea mai de temut arma nevazuta a lumii si ignoranta dezinfectantul mortal pentru virusii umani.

  Raspunde
 3. Nicoleta

  Nu știu cine ești dar sunt sigură că tu nu ai făcut în toți anii tăi cât a reușit să facă așa zisul de către unii “țigan” în puținii lui ani și doar prin forțele proprii și a familiei.

  Raspunde
 4. Adrian Cirdu

  Asa cum am scris si in articolul trecut, vreau sa rog pe cei care vor sa isi mai aduca aportul la rezolvarea sau aducerea la cunostiinta publica a evenimentului din data de 10.11.2019, de la sectia de votare din Doclin, sa nu mai foloseasca cuvinte care pot aduce atingere persoanei sau vreunei etnii, deoarece lucrurile se pot rezolva cu calm, amiabil, cei implicati avand dreptul si posibilitatea de a se adresa organelor abilitate ca acestea sa poata stabili vinovatia fiecaruia in parte si a lua masurile ce se impun.Si punctul doi pe care voiam sa il ating, vis-a-vis de proiectele care s-au facut in localitate in anii de pastorire a actualului primar.Nu vreau sa fac lobby nimanui, deoarece nu fac politica si nu mai locuiesc de 23 de ani in Doclin, acolo mai am doar parintii si proprietati, vreau doar sa realizam ca acele proiecte care s-au facut in comuna Doclin au costat echipa care a condus primaria in acea perioada zile si saptamani de munca, nervi si probleme.Nu trebuie minimalizate eforturile depuse pentru a avea apa potabila, canalizare, alei, drumuri pietruite sau asfaltate.Poate si sigur ca nu a putut sa fie primarul sau aparatul de stat care conduce comuna sa multumeasca pe toata lumea, sigur sunt nemultumiti, este normal sa fie asa, dar sa nu fim clevetitori, in satele de pe langa Timisoara acum se introduce canalizarea, altele nu aveau nici macar apa.Sa il lasam sa isi duca mandatul la maturitate atat pe el cat si intregul aparat de conducere ales DE VOI in urma cu cativa ani, iar penalizarea se va face la vot, daca este cazul.Asa se face intr-o tara civilizata si va rog sa aveti rabdare cateva luni, atunci, in mod democratic veti hotara cine este demn sa conduca destinele localitatii.
  Va multumesc pentru ca a-ti facut alegerea corecta.

  Raspunde
 5. Adrian Cirdu

  Domnule “alt emilut”, la ce va referiti ca tot o apa si un pamant sunt amandoi ? Sau poate dumneavoastra sunteti din categoria acelora care sfatuiesc oamenii sa nu mai mearga la vot, ca tot aia este ? Pot sa va contrazic scriptic si punctual in ambele situatii.

  1.Doar cand mergi la vot ai dreptul moral sa iti exprimi in mod public nemultumirea fata de alesul tau din diferite motive imputabile DOAR LUI.Altfel esti “Lupul moralist”.
  2.Doi oameni cu personalitati diferite, cu puncte de vedere diferite, cu opinii diferite si nivel de educatie diferit NU POT FI NICIODATA “o apa si un pamant”, ca dovada fiecare sustine un alt partid politic si are propria lui modalitate mai mult sau mai putin ortodoxa de a rezolva problemele aparute.
  Este clar faptul ca daca esti carcotas, toata lumea este la fel, nu vreau sa vad nimic diferit la oamenii din jurul meu si nu vad.Doar ca aici fiind vorba de destinele unei localitati frumoase, chiar daca are o medie de varsta ridicata, trebuie gandit ca sa ii lasam pe cei care locuiesc in localitatea respectiva sa isi hotarasca conducatorii, din mijlocul lor si pentru ei.
  Votul schimba lumea, nu forta si obedienta, atat la propriu cat si la figurat !!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei