Luminița care-i scoate pe unii din sărite! A rezolvat și asfaltarea drumului Șoșdea – Tormac!

 

WhatsApp Image 2019-10-31 at 11.01.09

Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă a realizat o serie de proiecte importante pentru comunitățile din județul Caraș-Severin.

Prin investițiile pe PNDL1 și PNDL 2, s-a încercat dezvoltarea fiecărei comunități, iar Guvernul Dăncilă a sprijinit finanțările pentru localitățile sau comunele din județ, indiferent de culoarea politică.

Un  proiect pe PNDL2 finanțat  de Ministerul Dezvoltării Regionale în județul Caraș-Severin se apropie cu pași repezi de finalizare. Este vorba de modernizarea tronsonului de drum care leagă localitățile Șoșdea și Tormac, unde chiar în aceste zile s-a început turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, pe o distanță de trei kilometri ce aparțin comunei Măureni.

Proiectul care are o valoare de peste patru milioane de lei a devenit un vis realizat pentru comunitatea din Măureni prin aportul președintelui PSD Caraș-Severin, deputatul  Luminița Jivan, care a purtat discuții cu ministrul Dezvoltării Regionale, despre importanța pentru localnici a finanțării acestui proiect.

Fără sprijinul financiar al Guvernului PSD acest tronson nu putea fi realizat deoarece Primăria nu ar fi avut niciodată fonduri proprii să facă această investiție.

Ceea ce este important de menționat este că într-un an și nouă luni la guvernare, Guvernul a încercat să ia decizii bune pentru oameni, fie că a fost vorba despre creșterea pensiilor, creșterea salariilor, s-a sprijinit deschiderea școlilor pe care alții le-au închis, s-au crescut salariile profesorilor, ale doctorilor, au fost sprijinite comunitățile locale prin PNDL1 și 2, FDI s-a încercat dezvoltarea fiecărei comunități pentru că știam că astfel oamenii o vor duce mai bine, iar Guvernul Dăncilă a dovedit acest lucru prin sprijinirea finanțărilor în orice județ, localitate sau comună, indiferent de culoarea politică!”, a declarat deputatul Luminița Jivan.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

8 Comentarii

 1. Adrian Cirdu

  Nu msi mințiți lumea că a făcut guvernul Dancila atâtea, a devalizat fondul de rezervă de 26 milioane de euro și a dat primăriilor, poate își vor mai creste cifra de votanți.. Ferească ne Dumnezeu de vreo calamitate națională, nu mai avem bani sa trecem strada, asta a făcut guvernul Dancila, ca să nu lase în urmă nimic guvernului liberal, a găurit fondul de rezervă, pentru situatii grave, al tarii…
  Cine nu crede sa verifice, internetul spune totul.

  Raspunde
  1. Cristian

   Hai nu, zău? Ce minciună vezi? Sunt realități palpabile, se vede la tot pasul, sunt realizări pe care doar orb sau încuiat la minte să fii ca să nu le vezi. Ori atât de înrăit încât îți renegi chiar și propria familie. Internetul îți este singura sursă de adevăr? Habar n-ai cât ești de manipulat atunci! Ieși, nene, în drum, și vezi ce se întâmplă cu adevărat, nu sta cu ochii beliți în telefonul lăsat de ăla căruia nu-i mai trebuie și apucă-te de alt obiect de studiu. Botanica e deja știință neacceptată pentru că nu mai sunt locuri. Mai plecați în puii mei de travestiți sodomizați!

 2. zero

  „Guvernul Dăncilă a dovedit acest lucru prin sprijinirea finanțărilor în orice județ, localitate sau comună, indiferent de culoarea politică!”, a declarat deputatul Luminița Jivan.

  Cam aşa este.
  Insuşi “liberalul” Vela (cel sărit de la “cal” la … “săgeată”) i-a mulţumit doamnei Jivan pentru sprijinul financiar către Spitalul Caransebeş.
  Apoi s-a sucit … cu spatele la toţi cei din PSD.
  O fi şi sărit de pe fix sau doar mârlan?

  Raspunde
 3. Robii

  Cum adică primăria din Maureni nu ar fi avut bani sa toarne al 2-lea strat de asfalt? Eu am inteles ca cei 3 km de drum erau un proiect complet adică de cand s-au apucat de el sa fie si finalizat prin programul de dezvoltare locală.
  articolul cu o astfel de prezentare prinde “bine” cand vine vorba de alegeri prezidențiale!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei