DSVSA Caraș-Severin nu poate acorda sprijin pentru testarea CoVID-19

a

Pe plan național s-a decis ca specialiștii din cadrul Direcțiilor Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor din județele țării să acorde sprijin, prin specialiști la prelucrarea probelor de CoVID-19, în cazul în care va fi nevoie. Despre situația la nivelul județului Caraș Severin directorul DSVSA Pavel Borchescu a declarat pentru Reper24:

La nivelul instituției nu avem aparatura necesară pentru a putea sprijini medicii în cazul în care este nevoie de prelucrarea mai multor teste privind infectarea cu CoVID-19. Există însă posibilitatea, ca în urma unor discuții cu DSP-ul și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență, în funcție de necesități și de pregătirea personalului pe care îl avem, să punem la dispoziția autorităților o parte din personal pentru a da o mână de ajutor în această situație. Asta doar în cazul în care vom primi de la Autoritatea Sanitar Veterinară dispoziție pentru a face acest lucru“ – a mai precizat directorul Pavel Borchescu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei