Dumitru Ursu și-a dat demisia de la conducerea PSD Oravița! Noul președinte: Marțian Lepa

modelmic

 

Schimbare la conducerea filialei PSD din Oravița: Dumitru Ursu și-a dat demisia din funcția de președinte, social-democrații orăvițeni urmând să fie conduși în perioada următoare de Marțian Lepa.

Demisia primarului Dumitru Ursu nu vine deloc ca o surpriză, zvonurile legate de o eventuală trecere a acestuia în PNL fiind întărite de prezența acestuia la ședința Consiliului Județean Caraș-Severin de săptămâna aceasta, ocazie cu care și-a manifestat dorința și intenția de a pune umărul la proiectele liberalilor de dezvoltare a județului.

În urma demisiei primarului Dumitru Ursu din funcția de președinte al PSD Oravița, Comitetul Executiv al organizației, reunit astăzi on-line, a decis ca până la organizarea unor alegeri statutare funcția de președinte interimar sa fie deținută de Marțian Lepa. În urma numirii, profesorul Lepa, care deține și funcția de consilier local, a declarat în exclusivitate pentru Reper 24:

„În primul rând vrem să ne organizăm în vederea alegerilor parlamentare de luna viitoare, când sperăm să obținem un rezultat bun pentru social-democrația cărășene. Vom continua proiectele începute și vom asigura buna funcționare a organizației PSD Oravița până la alegerea unui președinte plin”.

În Consiliul Local Oravița, PSD are 6 consilieri și este posibilă o alianță cu PRO România pentru formarea unei majorități confortabile.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei