După 5 luni de la alegerile locale orașul Moldova Nouă va avea de astăzi un primar

a

Noul primar ales al orașului Moldova Nouă, Dr. Ing. Ion Chisăliță, va depune astăzi, peste mai puțin de o oră, jurământul la judecătoria din orașul de pe Dunăre. Cu acest prilej, în Moldova Nouă sunt așteptați numeroși invitați între care președintele PNL Caraş-Severin, senatorul Ion Marcel Vela, parlamentarii liberali de Caraş-Severin, Jaro Marşalic și Dumitru Rujan, prefectul de Caraş-Severin, Cristian Gâfu, alături de cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Caraş-Severin, Ovidiu Rădoi și Marius Isac.

Depunerea jurământului va avea loc la ora 10 la Judecătoria din oraș, într-o ședință ce nu va fi publică. O jumătate de oră mai târziu, la Casa de Cultură din Moldova Nouă va avea loc ședința de investire, urmată de o conferință de presă și o vizită oficială la sediul primăriei din Moldova Nouă. Vă reamintim că deocamdată nu există nici Consiliu Local, acesta urmând să fie validat abia săptămâna viitoare.

Ion Chisăliță a câștigat cel de al doilea tur de scrutin al alegerilor locale din Moldova Nouă, după ce la primul tur a ieșit pe locul 2, iar câștigătorul din 26 septembrie, social democratul Adrian Torma, a fost contestat și a pierdut în instanță pe motive procedurale. Reper24 intenționează să transmită live astăzi momente de la ceremonia de investire, dar și de la conferința de presă ce va urma după aceasta.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei