După valize suspecte, incendiile sunt cele care scot pompierii în stradă

a

Intervenție de urgență în urma unui apel 112, primit în jurul orei 16.35, la un incendiu de apartament din municipiul Reșița, B-dul AL. Ioan Cuza, la Blocul Funcționarilor cum mai este cunoscut de către reșițeni. S-a intervenit cu 4 echipaje de pompieri militari cu 2 ASAS-uri, o autospecială de salvare și lucru la înălțime, și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița și un echipaj cu o ambulanță din cadrul SAJ.

https://youtu.be/YDiZBQUnjyo

Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum, datorat arderii materialelor din interiorul apartamentului, fum care s-a extins la întreg imobil, fapt pentru care s-a dispus evacuarea de urgență a tuturor locatarilor din imobil, acțiune sprijinită și de către colegii noștri din cadrul Inspectoratelor de Poliție și  de Jandarmi, sosiți la locul intervenției, fiind evacuați aprox. 30 de locatari.

aa

Intervenția promptă a făcut ca incendiul să fie localizat rapid, astfel că lichidarea lui s-a produs la mai puțin de o oră, de la izbucnirea lui, respectiv în jurul orei 17.20. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, o singură persoană necesitând transportul la spital, datorită intoxicării cu monoxid de carbon. Cauza probabilă a incendiului urmează a fi stabilită ulterior, a precizat locotenent Adrian Manofu – purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

aaa

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei