(E) Adrian Torma critică deciziile luate de Guvern în pandemie: „Eronate și lipsite de consistență”

modelmic

Deciziile Guvernului liberal sunt lipsite de consistență și au efect doar la nivel declarativ, este de părere Adrian Torma, candidat pe lista PSD Caraș-Severin pentru Senatul României. În opinia social-democratului cărășean, deciziile de multe ori eronate luate de actualii guvernanți vor avea drept consecință creșterea numărului de voturi ce vor merge către candidații PSD.

În cadrul unei conferințe de presă derulate zilele trecute la Reșița, Adrian Torma a precizat că a acceptat cu bucurie solicitarea colegilor săi din PSD de a face parte din echipa de pe listele la alegerile Parlamentare. Aflat pe locul doi pe lista PSD Caraș-Severin pentru Senatul României, Adrian Torma recunoaște că nu este pe o poziție eligibilă, mai ales având în vedere speranța social-democraților cărășeni la alegerile din decembrie (două fotolii de deputat și unul de senator), dar consideră această candidatură ca fiind un început și o experiență din care are doar de învățat.

Citește și Trei mandate de parlamentar, ținta PSD Caraș-Severin! „Am ales candidați care să reprezinte interesele cetățenilor din județ”

„Este evident că în ținta noastră de doi deputați și un senator, poziția pe care o am nu este o poziție eligibilă, dar pentru orice există un început și cu siguranță va fi o experiență interesantă și sper ca acest obiectiv de a avea doi deputați și un senator să îl putem duce la finalitate pentru că trebuie să recunoaștem ne ajută un pic și adversarii noștri politici prin deciziile eronate pe care le iau. Vreau să intru într-o zonă un pic mai pragmatică, pentru că vin din administrație publică și mă lovesc de deciziile lor lipsite de consistență, pline de voință doar declarativă și aici mă refer la două zone foarte importante din activitatea unei comunități, vorbim de sănătate și de educație.

Dacă mergem spre școala online, după cum știm pandemia a început în martie și abia acum au deschis linia de finanțare pentru echipamente IT. Nu îmi dau seama de ce au trebuit să treacă atâtea luni și probabil se vor finanța undeva anul viitor. Noi, aici mă refer la Moldova Nouă, avem un proiect depus pe COVID din luna august și de abia la început de noiembrie am primit primele clarificări.

Când noi avem 10.000 de cetățeni care se infectează zilnic, când avem mii de oameni în spitale, noi nu suntem în stare să urgentăm exact zonele cele mai importante, educația și sănătatea”, a afirmat Adrian Torma.

Candidatul social-democrat pentru Senatul României a adăugat că, fiind dintr-o generație nouă de politicieni, este de părere că în cazul în care PSD-ul va ajunge la guvernare va trebui să se asigure că proiectul de campanie și planul pentru redresarea României cu care se prezintă în fața alegătorilor, să aibă finalitate și să fie implementat.

Poate că nu o să placă ce spun, dar cred că încet-încet trebuie să și vedem aplicat ceea ce vorbim. Multe lucruri s-au văzut în ultimii patru ani, dar cred că trebuie să accelerăm acest ritm și dacă vom ajunge la guvernare cred că colegii noștri vor fi foarte atenți, atât cu județul Caraș-Severin, dar și la nivel național, ca România să se dezvolte și să ne apropiem măcar de țările din Europa centrală”, a mai precizat Adrian Torma.

Citește și Ion Mocioalcă: „Nu am candidat niciodată pe lista altui partid decât PSD”

 

Redacția

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei